Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: F.Bahçe'ye büyük þok!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 F.Bahçe'ye büyük þok!

F.Bahçe Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Özcan sarýlacivertli kulübe kayyum atanmasý için dava açtý

Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu eski Baþkanvekillerinden olan Ali Þen döneminde F.Bahçe'de asbaþkanlýk yapan Recep Özcan, F.Bahçeli üç yöneticiye dava açtý. Özcan, F.Bahçe yönetimine kayyum atanmasýný talep ederken F.Bahçe Spor Kulübü Derneði Tüzüðü'nü gerekçe gösterdi. Dilekçesinde tüzüðün 6. maddesi a fýkrasýnda "Kötü þöhret sahibi olanlar" ibaresinin yer aldýðýný kaydeden Özcan, Aziz Yýldýrým, Þekip Mosturoðlu ve Ýlhan Ekþioðlu'nun F.Bahçe Spor Kulübüne üye olamayacaklarýný kaydetti.

VALÝLÝÐE DE BAÞVURMUÞTU

Mahkeme davayý kabul ederken Yýldýrým, Mosturoðlu ve Ekþioðlu'nun þike davasý kapsamýnda aldýklarý cezanýn tüzüðe aykýrý olup olmadýðýný incelemeye aldý. Özcan, kulüpte usulsüzlükler yapýldýðý gerekçesiyle Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'ýn görevden alýnmasý için Ýstanbul Valiliði'ne de baþvuru yapmýþtý.

5. ASLÝYE HUKUKTA GÖRÜLECEK

Ýstanbul Anadolu Adliyesi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne baþvurulurken davanýn 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüþülmesine karar verildi.

Sabah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 ALEX 'e þok

Sambacý, locasýnýn süresini 1 yýl daha uzatmak istedi, yönetim kabul etmedi. Alex’in locasýnýn yeni sahibi büyük ihtimalle Emre olacak

F.Bahçe'de oynadýðý süre içinde birçok rekor kýran, kulübün tarihine geçen hatta heykeli bile dikilen Alex de Souza, 5 yýldýr eþi Daianne’nin üzerine kayýtlý olan ve 100 bin Euro ödediði locaya da veda ediyor.

fedamý -vefa mý -Ayýp mý ? siz söyleyin ey fb yönetimi yazýk..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dostum bu ülkede vefaanlamýný yitireli çok oldu.Þimdi sadece çýkar önemli.Toplum deðil,ben,Hukuk deðil,benim dediðim olur.Ðüçlüysem her þey mübah!Azýnlýksan,haddini bil!Bir þeyi yapmamýþ olman önemli deðil,aklýndan geçmesi bile beni rahatsýz ediyor. Sizi gidi Ergenkoncular sizi!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri