REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox 500 s Kanal24 Sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500 s Kanal24 Sorunu

Arkadaşlar ccam 2.09 yüklü.Ayrıca hacksat ve p k.e.y updater kuruku.Seca,nagra da CW de sorun yok ama şu an kanal 24 deki maçı izleyemiyorum.Biss sorunum var.Coscos üstad ve murat 2003 ün verdiği dosyaları var/***s içine attım ama değişen bişey olmadı.Paylaşım la nova dan izliyorum şu an hannover maçını ama kanal 24 den izlemek istiyorum.Lütden bi yardım.2 gündür uğraşıyorum olmadı.
    Konu ersin^^ tarafından (22-08-2008 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar lütfen yardım edin.Bissler açılmıyor bende.Diğer k.e.y.lerde sorun yok.Coscos üstadın verdiği dosyayı yine flash xp ile var/k.e.y s içine attım CHNOD 755 de yaptım ama değişen bişey yok.Ne yapmam lazım.Kütfen yardım .Şu an türksatta AZ tv de olimpiyatlar var ama izleyemiyorum aynı şekilde kanal 24 de açılmıyor almaya liginde biss kullanıyor.En basit şifreleme sistemi olan biss i açmıyor bu dreambox.Kafayı yicem artık.
    Not:Luxsat kurdum ondanda k.e.y indirdim ama nafile ne yapsam acaba.Emu larıda tek tek denedim(evocamd,newcamd ,biss vs) olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hala türksat biss maçlarını izleyemiyorum.Yardım edebilecek bi bilen yokmu acaba ya.Kafayı yiyecem.Herşeyi yaptım ama bi türlü olmuyor.Nerde hata yapıyorum yada ne eksik acaba onuda bilemiyorum.Lütfen yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben sorunuz çözersem sana haber veririm az bekle bakalım.Kanal 24 bendede acmıyor.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Altta verdigim dosyayı ftp ye at sonra sarı tusa bas kodları indir kanal 24 acılıyor sorunsuz sekilde

var/tutboxun içine atacakasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan ustam dediğini yaptım.Yarın maç sırasında denicem.İnşallah çalışır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersin^^ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hacksatv9 ile rahat rahat izlerisin hiç sorun olacağını sanmıyorum bende hacsatv9 ile izliyorum
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersin^^ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İzlersin merak etme ben rahat izledim bugun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet kanal 24 açıldı ama bu sefer diğer tüm k.e.y. isteyen kanallar gitti.Polsat,railer,thor açmıyor.Hacksattan k.e.y inmiyor.Coscos ustanın verdiği en son dosyayı var/ke.ys bölümüne attım.Yine olmadı.Onunla uğraşıyorum şimdide.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha önceki yedekelediğim imaja döndüm.Sorun kalmadı.Diğerleri açıldı.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri