REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: EBRU KÖKSAL'IN UEFA'YA YAZDIĞI O DİLEKÇE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart EBRU KÖKSAL'IN UEFA'YA YAZDIĞI O DİLEKÇE

BÖLÜM: GENEL SEKRETERLİK
    NUMARA: 2012702(27) - 4539
    KONU: ETİK KOMİTESİ VE POLİS VERİLERİNİN ÇEVİRİSİ
    Sayın Infantino
    Talebiniz üzerine, size Türkiye'de gerçekleşen şike incelemesinde polis belgelerinin ve 15.08.2011 tarihli Etik Kurulu raporunun hem Türkçe orjinallerini hem de sertifikalı çevirilerini DHL vasıtasıyla yolluyorum.
    Lütfen dikkat edin ki Etik Komitesi raporları, Genel savcılık ofisince 20.07.2011 tarihinde Federasyonumuzdan temin edilmiş dökümanlara dayanmaktadır. Bu nihai rapor değildir. İddianamenin ve eklerinin incelemesi ve değerlendirilmesinden sonra Etik Kurulu nihai fikrini belirtecek bir rapor hazırlayacaktır.
    Buna ek olarak Etik Komitesi'nin final raporunun TFF Yönetim Kurulu ve Disiplin Komitesi için tavsiye niteliğinde olduğunu da ifade etmek isteriz. Disiplin Komitesi bu konuda karar vercek merciidir.
    Saygılarımla
    Ebru Köksal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hırsız yöneticiler türk futbolundan ellerini çeksinler herkes için söylüyorum..
    Konu bayram tv tarafından (17-07-2013 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ÖNCESİ

ŞİMDİ ise

Konu bayram tv tarafından (18-07-2013 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Uefa nın kararlarında yanlılık olduğunu düşünüyorum ama Fenerbahçe neden temizlik yapmak yerine sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı telden çalıyorlar.
    Futbolcular açıklama yapıyor biz temiziz sahaya bir şey yansımadı diyorlarda anlamadıkları BİR ŞEY VAR çıktık biz oynadık şike yapamadık diyorlar ya HANİ
    BENDE DİYORUM Kİ zaten Fenerbahçeli futbolcular şike yaptı diye değil yönetimi karşı tarafın futbolcularını ayarttı ve sahada kendilerine karşı daha isteksiz oynadılar
    EEE karşımda iyi oynamayan oyuncu olunca tabiki yenerim FB li futbolcuda zannederki KARŞIMDAKİ ADAM hep böyle oysa YÖNETİMDEN PARA ALMIŞ BANA çalım atmıyor ben böyle kazanıyorum demiyor ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok iyi yapmış helal olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Uefa nın kararlarında yanlılık olduğunu düşünüyorum ama Fenerbahçe neden temizlik yapmak yerine sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı telden çalıyorlar.
    Futbolcular açıklama yapıyor biz temiziz sahaya bir şey yansımadı diyorlarda anlamadıkları BİR ŞEY VAR çıktık biz oynadık şike yapamadık diyorlar ya HANİ
    BENDE DİYORUM Kİ zaten Fenerbahçeli futbolcular şike yaptı diye değil yönetimi karşı tarafın futbolcularını ayarttı ve sahada kendilerine karşı daha isteksiz oynadılar
    EEE karşımda iyi oynamayan oyuncu olunca tabiki yenerim FB li futbolcuda zannederki KARŞIMDAKİ ADAM hep böyle oysa YÖNETİMDEN PARA ALMIŞ BANA çalım atmıyor ben böyle kazanıyorum demiyor ki

Kim bu futbolcular.neden ceza almiyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim bu futbolcular.neden ceza almiyorlar
    ibrahim akın ne için ceza aldı arkadaşım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ibrahim akın ne için ceza aldı arkadaşım?
    İfadesini defalarca değiştiren birisinin doğruluğuna nasıl inanabiliyorsunuz.

Birde neden bu işi sadece bir kulüp taraftarı inceliyor.Açık açık söyliyemiyorsunuz ,dolaylı yollardan imalarda bulunup güya temizlik iddasından bahsediyorsunuz.

Denizlı maçı ve daha birsürüsünü bizler dile getiriyormuyu. 20.45 i kimse unutmadı.Borsada oynananları.u.e.f.a.ya yazılanları.

Herkez kendi kapısının önünü temizlesin.

Adam boşuna biz hekkezden dah temizis demiyor.

Biz ona inanıyoruz.Karşı olanlarıda Allahın adaletine havale edizoruz.Er veya geç bugün yada yarın nasıl olsa tüm gerçekler ortaya çıkacak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri