Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: ARTIK MÝLLÝ MAÇLARDA ÞÝFRELÝ olabilecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart SARAN MEDYA kimdir.

Saran Medya, Türkiye televizyonlarýnda yer alan ulusal, kablolu ve yerel kanallardaki spor programlarýnýn %70'ini temin ederek, pazarýn lideri konumundadýr. ESPN, IMG, ve Sportfive gibi firmalarýn Türkiye temsilciliði yaný sýra, en çok ilgi gören Avrupa liglerinin ve Brezilya Ligi'nin yayýn haklarýný Türkiye`ye pazarlamaktadýr.

Türk Milli Futbol Takýmý`nýn yurtiçi ve yurtdýþý yayýn haklarýnýn pazarlanmasýna ilave olarak, 250`den fazla Avrupa kulübünün, 40 ulusal federasyonun ve Türkiye'nin en büyük 12 futbol kulübünün dünya çapýnda yayýn haklarýna sahip olan Saran Medya, Þampiyonlar Ligi Öneleme, Avrupa Ligi Ön Eleme, Diamond League, Wimbledon, U.S. Open, Dünya ve Avrupa Voleybol Þampiyonalarý, HBO Boks Geceleri, Dubai Open tenis karþýlaþmalarýný da ekranlara taþýmaktadýr.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgilendirme için teþekkürler o anki durumumuz ne olur bilemem türk milli takýmý beni izle diyecek kadar kailte olursa imkaný olan alýr izler ancak þu sýralardaki gibi bir milli takým olursa yani heyecan uyandýrmayan bir takým olursa bunu alýp yayýnlýyacak kanal düþünür zaten.
    Saran medya bunu þifreli kanala nasýl satýcak acaba orasýda mechul önce milli takým kendini toparlamalý ki pazarlamasý yapýlabilsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ülkemizin maçlarý tabiki þifreli olmasý gerekir ama bunnun bir ayarlamsý lazým. Dünyada biz hariç bir çok ülke ülkeler arasý yayýn karþýlaþmalarýndan diðer ülkelerden para talep ediyor bizde bir çok ülkeye para ödüyoruz. Biz neden onlardan para talep etmeyelým.

Burda ortalýðý ververeye vermeye gerekyok mutlaka milli maçlarýmýzýn ücretsiz izlenmesi için bir düzenleme yapýlýr. Burda yapýlmak istenen global dünya þarrtlarýný uygulamak.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saran ile DÝGÝTURK'un aralarý çok iyi belkide DÝGÝTURK ile anlaþmaya varabilirler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman™ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Saran ile DÝGÝTURK'un aralarý çok iyi belkide DÝGÝTURK ile anlaþmaya varabilirler.
    evet aynen öyle en azýndan SD yayýný þifresiz olsa ayýptýr kendi milli takýmýnýn maçýna para vermek þahsen beni kýzdýrýyor umudum TRT bu maçlarýn yayýn haklarýný almasý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kim alýrsa alsýn bu maçlarý izlemenin herzaman alternatif yollarý var en basit örnek ÝP TV

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye deki milli maç olsun yada süper lig maçlarý olsun artýk zevk vermiyor. Maalesef futbolumuz kirlendi þifrelide olsa þifresizde olsa benim açýmdan bir önemi yok. Ben Ýspanya Ýngiltere ve Almanya maçlarýný ücretli yada ücretsiz izleyerek zevk alýyorum ve futbola doyuyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Milli maçlar þifreli olabilir!

Yeni düzenlemeyle bu yýldan itibaren yayýn haklarýný havuz sistemiyle satýþa çýkartan UEFA, Türkiye’den Saran Medya’yla anlaþmaya vardý.

Konuyla ilgili açýklamada bulunan Saran Medya Spor Grup Baþkaný Selim Usta, 2016 Avrupa Futbol Þampiyonasý ve 2018 Dünya Kupasý eleme maçlarýnýn yayýn haklarýnýn satýn alýnmasýyla ilgili olarak, “Saran Medya, maçlarýn yayýn hakkýný ihale yöntemiyle satmayacak. Kanallarla bire bir görüþme saðlanacak. Þifreli kanalda da maçlarýn yayýnlanmasý olasýlýklar arasýnda bulunuyor. Televizyonun yanýnda internet ve mobil uygulamalar ile yayýn haklarý da bu paketin içinde yer alýyor. Daha önce çarþamba ve cumartesi günleri yayýnlanan maçlar artýk pazartesi, salý, perþembe, cuma, cumartesi ve pazar olmak üzere ayrý günlerde yayýnlanacak” diye konuþtu.

latif gül25 Haziran 20 13:25:45:
    milli takým zaten þifreli futbol oynuyor,takýma bir dekoder lazým anlayabilmek için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

milli maçlarýn þifreli olacaklarýný ben duydum ama ne derece doðru bilmiyorum.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avrupa maçlarýnýn, süper lig maçlarýnýn vs.vs. içine ettiler, maç zevkimiz kalmadý.. milli maçlarý da þifreli yaparlarsa tam olur!

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri