Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Taksim'deki ''Duran Adam''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Taksim'deki ''Duran Adam''

Sosyal medya şimdilerde onu konuşuyor. Kim bu duran adam ?

• Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Polisin Gezi Parkı'na müdahalesini ardından pazar günü Taksim'e çıkışların engellenmesini protesto eden Erdem Gündüz isimli bir kişi, akşam saatlerinden itibaren Taksim Metro çıkışında hareket etmeden ve konuşmadan bekledi. Eylemcilerin çoğalması üzerine polis, harekete geçti.

Milliyet'teki habere göre polis amirinin eylemcilere doğru ilerlerken, "Sabit duranları alın" diye emir verdiği duyuldu. Bunun üzerine sabit duran kişiler gözaltına alındı.

Erdem Gündüz isimli bir kişi polisin Gezi Parkı'na müdahelisini ilginç şekilde protesto etti. Erdem Gündüz, dün akşam saat 18.00'da Taksim Metro çıkışında hareket etmeden ve konuşmadan beklemeye başladı. Gündüz, akşam saat 20.00 sıralarında protestosu ile ilgili olarak, "Her şey ortada. İnsanları Taksim'e sokmuyorlar" şeklinde açıklama yaptı. Protestoyu sosyal paylaşım sitelerinden gören vatandaşlar da gece destek için Gündüz'ün yanına gelerek hareketsizce durmaya başladı.

POLİS ÜZERİNİ ARADI

Akşam saatlerinde ise polis ekipleri Gündüz'ü üstünü ve çantasını aradı. Gündüz'ün çantasında ilaç, eldiven, cüzdan, kitap, anahtar olduğu görüldü. Durumu polise ihbar ettiğini söyleyen bir vatandaş ise "Duruyordu dikkatimi çekti, bomba olur, bir şey olur diye 155'i aradım. Ben bir saattir oturuyorum bir saattir burada" dedi. Öte yandan bu protesto sosyal paylaşım sitesi twitter'ın dünya gündemi sıralamasında "duran adam" ismiyle en üst sırada yer alıyor. Ayrıca bekleyenler arasında Modacı Barbaros Şansal'ın da olduğu görüldü.

GÖZALTINA ALINDILAR
    Gece saat 01.50'de polis ekipleri eylemcileri dağıtmak için harekete geçti. Polisin güç kullanmadan yaptığı müdahaleden dakikalar önce Erdem Gündüz'ün alandan kendiliğinden ayrıldığı öğrenildi. Taksim Metro çıkışında beklemekte ısrar eden 10 kişi ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis amirinin eylemcilere doğru ilerlerken, "Sabit duranları alın" diye emir verdiği duyuldu.
    Avukat olduğunu söyleyen bir kişi, polise itiraze ederek, "Gözaltına alınmamım hiçbir hukuki gerekçesi yok" dedi. Gözaltına alınanlar otobüse bindirilerek ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Protestocu grubun alandan çıkarılmasının ardından yaklaşık 100 polis Taksim Metro çıkışında beklemeye başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yuğ artık yaaa. durmak ve bakmakta mı suç. yazıklaaaaar olsun böyle adalete..bide gözaltına alınmış sanırım...''Yaz kızım gereği düşünüldü,sanık bakmak ve durmak suçundan terörist olarak gözaltına alınmıştır..''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akp çığırından çıktı ya... yazıklar olsun böyle zihniyete. bunları yazmaya utanıyorum. kötüsünü yapanlar utansın artık yeter.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok artık ya. valla millet uğraşacak birşeyler arıyor ya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni trend:Anayasal haktır diye yürümek suçtur.Yürürken konuşmak,bağrıp çağırmak ise katmerli suçtur...[COLOR="Blue" Meydana dikilip etrafı seyretmek suçtur.Derdini bağırıp çağırarak,şamata ederek anlatmaya çalışan bir kalabalık içinde sessiz durmak katmerli suçtur.
    "Suyumu bulandırma,senin varlığın bile suçtur."Sen neyi sorgulayıp duruyorsun?Ben seni suçlu ilan ettim;suçlusun,suçlu!...
    [/COLOR]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri