Beyefendi öncelikle bana sen diye hitap edemesiniz. 1 beni tanımıyorsunuz. 2 Arkadaş değiliz. evet şimdi siz kendinizi ne kadar özgür hissediyorsunuz bilmiyorum. ama ben kendimi bu rejim altında hiç bir şekilde özgür hissetmiyorum. önce gezi parkından bahsedeyim oraya gösteriye gidenler ***fi gitmediler, iktidardan bazıları kendilerine ordan pay çıkarmak istediler bazılarıda karşı çıktı. ben yanlış yerde durmam doğruya doğru. yapılan çok yanlışlıklar var, ama burda sadece gezi protestocularını suçlamak yanlış olur. hükümet herkesten daha suçlu. basın özgürlüyü yok. düşünce özgürlüğü yok. insanların herşeyine karışıldı. siz ATATÜRK'ü sevmiyorum deyin omuzlarda taşınırsınız. aksine siz recep tayyip erdoğanı sevmiyorum deyin öldürülürsünüz. BEN RECEP TAYYİP ERDOĞANI, İDOOLOJİSİNİ, ONA GÖNÜL VERENİ, İKİ KERE SEVMİYORUM. Ben ATATÜRK'çüğüm ve atamın yolunda ülkem içinde ölmeye Razırım. Açık ve net söylüyorum ben TÜRKÜM. bazı radikal insanlar gibi müslüman geçinip dini kullanmam, etiketler beni bağlamaz. beni ülkem insanı dışında hiç kimse ilgilendirmez. bir TÜRK insanından daha değerli hiçbir şey olamaz. dini ne olursa olsun. bana cevap yazmanız için, size cevap yazmadım, cevap yazarsanızda saygı duyarım ama ben size bir daha cevap yazmıyacam, Evet şunu bilmenizi isterim malesef siz kendinizi ne kadar özgür hissediyorsanız o kadar tutsaksınız,esirsiniz. Ben insanca davranıp insana insan gibi davranan bütün insanları severim. kimse kimseye karışlmasın herkes herkese saygı duysun. en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
Yer imleri