REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Twitter yasası çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Twitter yasası çıkıyor

Hükümet sosyal medyaya yönelik düzenlemeler getirilmesi için düğmeye bastı.

5

Sosyal medyada yer alan mesajlara yaptırım uygulanması için talimat verildi. Adalet Bakanlığı bürokratları çalışma başlattı.
    Gezi olaylarında "twitter" ve "facebook" gibi sosyal medyadan eylemcilerin anında haberleşmesine olanak sağlayarak olayların yayılmasında başrolü oynadığı kanısında olan hükümetin bu konudaki rahatsızlığı birçok kez dile getirildi.
    EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞIYOR

Hükümetin sosyal medyaya yönelik artan tepkisi sonunda "düzenleme" arayışını başlattı. İçişleri Bakanı Muammer Güler, dün gazetecilerin sorularını yanıtlarken "sosyal paylaşım sitelerinden yayılan asılsız haberlere karşı da gerekli önlemlerin alınacağını" belirtti. Güler, şunları söyledi: "Sosyal paylaşım siteleriyle ilgili Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalar var.Bu konularda ayrı yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda Adalet Bakanlığımızın ilgili bakanların çalışmaları da olacak."

BÜROKRATLAR BATIYI ARAŞTIRIYOR

Edinilen bilgiye göre hükümet yetkililerinin hafta sonu yaptığı değerlendirmelerde sosyal medyaya yönelik sınırlamalar konusunda bir "mevzuat boşluğu" olduğu değerlendirmesi öne çıktı. Mevzuattaki bu boşluğun doldurulması ve kısıtlayacı tedbirler alınması için de Adalet Bakanlığı'nın çalışma yapması benimsendi. Çalışmalarına dün başlayan bürokratlar ilk etapta Batı'daki örnekleri inceliyor.
    TWITTER BİLGİLERİ PAYLAŞMIYOR

Facebook, Google ve YouTube'un aksine Türkiye temsilciliği bulunmayan Twitter, Türkiye'den gelen bilgi paylaşımı taleplerine genellikle yanıt vermiyor. ABD merkezli ve ABD hukukuna tabi bir şirket olması nedeniyle bilgi paylaşımı sadece ABD'den alınan bir mahkeme kararıyla yapılıyor. Ancak Twitter bu yönde taleplere genellikle cevap vermiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demekki polisimiz Twitter cilerin ikamet adresini bilmiyor:Bilseydi eger, onlar hükümeti hacklemeden polis onları haklardı.Yine ucuz kurtuldular...
    Konu rselturk tarafından (29-06-2013 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun bütün özgürlüyümüzü elimizden almaya çalışıyorlar. hiç kimse lütfen bana TC demokratik özgür ülke demesin. ben bu hükümeti ve ideolojisini KINIYORUM.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yasaklayın ülkeden erişimi
    kökten çözüm
    liseliler nasıl ayaklanıyor görün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar TWİTTER YASASI insanları kışkırtıcı eylemlere davet pkk vs. buna benzer önlemler için yasa şart adam yazmış twitte şu bankaya hasar verdik şu saatte toplanıp x bankayada saldıralım diyen hainlerin önüne geçilecek siz kendinizden eminseniz niye rahatsız oluyorsunuz.

TWİTTER de yazıyor kendini bilmezler polis tomalarla insanları çoluk çocuk demeden ezdi en az 10 ölü diye yazanı savcılık işlem yapmasınmı?
    Konu bayram tv tarafından (29-06-2013 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazıklar olsun bütün özgürlüyümüzü elimizden almaya çalışıyorlar. hiç kimse lütfen bana TC demokratik özgür ülke demesin. ben bu hükümeti ve ideolojisini KINIYORUM.
    arkadaşım özgürlük derken hangi özgürlüğünü elinden aldılar merak ettim.her özgürlüğün bir sınırı vardır senin özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü kısıtlıyorsa o zaman ne yapacaksın.veya benim özgürlüğüm senin özgürlüğünü kısıtlıyorsa o zaman ne olacak.sen şimdi benim ifade özgürlüğüm var deyip te başka birine ağıza alınmayacak laflar söylemeye kalksan veya başka biri aynı şeyi sana yapsa ne olacak.gezi parkı olayında olduğu gibi binlerce insanın orayı 20 gün işgal etmeye hakkı varmı?orası onların olduğu kadar oraya onlar yüzünden gidemeyenlerin de parkı o park sadece oraya gösteri yapmak için gidenlerin malı değil.iyi şimdi ben kalkayı diyeyim ki ben özgür bir adamım istediğim yere otururum ve kalkıp bir yolun ortasına oturayım trafiği engelliyeyim ne olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sansüre bak.Korku dağları delermiş.Sözde daha fazla demokrasi diye milleti narkozlamışlardı.Ama hamdolsun millet yediği narkozdan uyanmaya başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım özgürlük derken hangi özgürlüğünü elinden aldılar merak ettim.her özgürlüğün bir sınırı vardır senin özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü kısıtlıyorsa o zaman ne yapacaksın.veya benim özgürlüğüm senin özgürlüğünü kısıtlıyorsa o zaman ne olacak.sen şimdi benim ifade özgürlüğüm var deyip te başka birine ağıza alınmayacak laflar söylemeye kalksan veya başka biri aynı şeyi sana yapsa ne olacak.gezi parkı olayında olduğu gibi binlerce insanın orayı 20 gün işgal etmeye hakkı varmı?orası onların olduğu kadar oraya onlar yüzünden gidemeyenlerin de parkı o park sadece oraya gösteri yapmak için gidenlerin malı değil.iyi şimdi ben kalkayı diyeyim ki ben özgür bir adamım istediğim yere otururum ve kalkıp bir yolun ortasına oturayım trafiği engelliyeyim ne olacak.

Beyefendi öncelikle bana sen diye hitap edemesiniz. 1 beni tanımıyorsunuz. 2 Arkadaş değiliz. evet şimdi siz kendinizi ne kadar özgür hissediyorsunuz bilmiyorum. ama ben kendimi bu rejim altında hiç bir şekilde özgür hissetmiyorum. önce gezi parkından bahsedeyim oraya gösteriye gidenler ***fi gitmediler, iktidardan bazıları kendilerine ordan pay çıkarmak istediler bazılarıda karşı çıktı. ben yanlış yerde durmam doğruya doğru. yapılan çok yanlışlıklar var, ama burda sadece gezi protestocularını suçlamak yanlış olur. hükümet herkesten daha suçlu. basın özgürlüyü yok. düşünce özgürlüğü yok. insanların herşeyine karışıldı. siz ATATÜRK'ü sevmiyorum deyin omuzlarda taşınırsınız. aksine siz recep tayyip erdoğanı sevmiyorum deyin öldürülürsünüz. BEN RECEP TAYYİP ERDOĞANI, İDOOLOJİSİNİ, ONA GÖNÜL VERENİ, İKİ KERE SEVMİYORUM. Ben ATATÜRK'çüğüm ve atamın yolunda ülkem içinde ölmeye Razırım. Açık ve net söylüyorum ben TÜRKÜM. bazı radikal insanlar gibi müslüman geçinip dini kullanmam, etiketler beni bağlamaz. beni ülkem insanı dışında hiç kimse ilgilendirmez. bir TÜRK insanından daha değerli hiçbir şey olamaz. dini ne olursa olsun. bana cevap yazmanız için, size cevap yazmadım, cevap yazarsanızda saygı duyarım ama ben size bir daha cevap yazmıyacam, Evet şunu bilmenizi isterim malesef siz kendinizi ne kadar özgür hissediyorsanız o kadar tutsaksınız,esirsiniz. Ben insanca davranıp insana insan gibi davranan bütün insanları severim. kimse kimseye karışlmasın herkes herkese saygı duysun. en derin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kadar ihtiyacımız vardıki bu yasaya memleket kurtulucak bu yasa cıkınca:
    Be Şerefliler (Bu yasa için mesai harcayanlar) bazı çakallar birilerine tecavuz eder elini kolunu sallayarak gezer, Ül***i soyar gezer, Açık açık Türk milletini tehdit eder sesiniz çıkmaz, İşiniz gücünüz yok; bu tur saçmalıklarla uğrasın. Ama suç bizde çünkü bunları biz seçtik.....
    Daha da başka yazmak istemiyorum çünkü iyice kaybedicem kendimi sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bölücülük yapmak özgürlükse yerin dibine batsın özgürlüğünüz. Kime uşaklık edindiğinizin farkına varın artık.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri