Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazıklar olsun bütün özgürlüyümüzü elimizden almaya çalışıyorlar. hiç kimse lütfen bana TC demokratik özgür ülke demesin. ben bu hükümeti ve ideolojisini KINIYORUM.
arkadaşım özgürlük derken hangi özgürlüğünü elinden aldılar merak ettim.her özgürlüğün bir sınırı vardır senin özgürlüğün başkalarının özgürlüğünü kısıtlıyorsa o zaman ne yapacaksın.veya benim özgürlüğüm senin özgürlüğünü kısıtlıyorsa o zaman ne olacak.sen şimdi benim ifade özgürlüğüm var deyip te başka birine ağıza alınmayacak laflar söylemeye kalksan veya başka biri aynı şeyi sana yapsa ne olacak.gezi parkı olayında olduğu gibi binlerce insanın orayı 20 gün işgal etmeye hakkı varmı?orası onların olduğu kadar oraya onlar yüzünden gidemeyenlerin de parkı o park sadece oraya gösteri yapmak için gidenlerin malı değil.iyi şimdi ben kalkayı diyeyim ki ben özgür bir adamım istediğim yere otururum ve kalkıp bir yolun ortasına oturayım trafiği engelliyeyim ne olacak.