REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

00000024 Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Ben bu sene istanbula gitmeyi planliyorum ama sanirsam ramazndan sonra olacak zaten alanyada yasiyorum deniz kum burda mevcut kultur turizmi yapalim
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de planlı proğramlı gezenlerden değilim.Bir zorunluluk olmadıkça da evden ayrılmıyorum.Ben de Aydın-Didim de kalıyorum.Deniz,güneş,kum!...hepsine kanıksadık.Yedi ayımız burada,geri kalan beş ayda Aydın merkezdeyim.Yolu düşen dostları konuk etmekten kıvanç duyarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben de planlı proğramlı gezenlerden değilim.Bir zorunluluk olmadıkça da evden ayrılmıyorum.Ben de Aydın-Didim de kalıyorum.Deniz,güneş,kum!...hepsine kanıksadık.Yedi ayımız burada,geri kalan beş ayda Aydın merkezdeyim.Yolu düşen dostları konuk etmekten kıvanç duyarım.
    la köylum senın dukkanın adı net ben fevzi paşadaki serkan tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    la köylum senın dukkanın adı net ben fevzi paşadaki serkan tv
    Merhaba Serkan!Ben seni çok iyi tanıyorum;her gün dükkanın önünden geçip fırına ekmek almaya gidiyorum.Geçen yıl bir kez de fatura ödemek için geldim yanına.Ama haklısın böyle bir tanışma (net üzerinden) henüz olmadı.Bir daha gelişimde hatırlatırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Serkan!Ben seni çok iyi tanıyorum;her gün dükkanın önünden geçip fırına ekmek almaya gidiyorum.Geçen yıl bir kez de fatura ödemek için geldim yanına.Ama haklısın böyle bir tanışma (net üzerinden) henüz olmadı.Bir daha gelişimde hatırlatırım.
    tmm hadi kolay gelsin
    Recep selturk
    Konu serkansgrl tarafından (24-06-2013 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Caprice palas nasil biryer sahili iyimidir
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    caprice palace valla abicim onlar bnm kulturumu uygun insanlar değil müşteriside çalışanıda.......işyerım yanı başında kontör ve iletişim ihtiyaçlarını ben karşılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    caprice palace valla abicim onlar bnm kulturumu uygun insanlar değil müşteriside çalışanıda.......işyerım yanı başında kontör ve iletişim ihtiyaçlarını ben karşılıyorum
    Tarz olarakmi yoksa isletme mantigi olarakmi begenmiyorsun
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tarz olarakmi yoksa isletme mantigi olarakmi begenmiyorsun
    ahmet mahmut hocanın tarikatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba Dost!Caprice palas sahili yapay bir sahildir.Son derece temiz ve bakımlıdır.Mavi bayrak sahibidir.Deniz suyu "içmesuyu" berraklığındadır.Manzarası da çok güzeldir.Ama sizi rahatsız eder mi bilmem ama plajları bile kadın-erkek olarak ayrılmıştır.Ben de bu otele 100 m.mesafedeyim.Tanışmaktan memnun olurum!Selamlar!

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri