REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Merhaba Dost!Caprice palas sahili yapay bir sahildir.Son derece temiz ve bakımlıdır.Mavi bayrak sahibidir.Deniz suyu "içmesuyu" berraklığındadır.Manzarası da çok güzeldir.Ama sizi rahatsız eder mi bilmem ama plajları bile kadın-erkek olarak ayrılmıştır.Ben de bu otele 100 m.mesafedeyim.Tanışmaktan memnun olurum!Selamlar!
    Rahatsiz etmez aksine tercih sebebimdir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rahatsiz etmez aksine tercih sebebimdir
    Sevgili arkadaşım iyi günler,
    Bende aynı bölge ve yöreyi düşünüyorum, özellikle capris'in rezervasyon ve fiyatları konusunda araştırma imkanınız oldu mu?
    Tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben de planlı proğramlı gezenlerden değilim.Bir zorunluluk olmadıkça da evden ayrılmıyorum.Ben de Aydın-Didim de kalıyorum.Deniz,güneş,kum!...hepsine kanıksadık.Yedi ayımız burada,geri kalan beş ayda Aydın merkezdeyim.Yolu düşen dostları konuk etmekten kıvanç duyarım.
    irtibat kuralim seninle bende akbukte yazligim var didimde uyducu yegenim var uydu isi yapiyor belkide taniyorsunuzdur
    nasip olursa 26 temuz gibi akbukteyim didimede gidip gelirim bir çayini içebilirim davet edersen sayet pm den adresini verirsen ugramaya çalisirim yegenimle gelirim onuda tanimis olursunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alanyayıda gördüm didimide .ikiside güzel yerler.her sene düzenli olarak tatile çıkıyoruz ailecek.kısmet olursa haftaya 3-4 günlük bir izmir seyahati var.ordanda bir haftalığına bodrum-gümbete gideceyiz.hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tatil dediğiniz nasıl bir şey ya ben hiç gitmedimde
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Insallah birgun sizde gidersiniz
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cabbarİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    insallah birgun sizde gidersiniz
    amİn arkadaŞim saĞol
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 25 yıldır tatildeğim ama ailene vakit ayırıyorsan tatildesin demek bnm için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari ustam allahtan bir mani çıkmasa yine antalya turu yapmayı düşünüyorum. Özel arabamla bir arkadaşım ile gitmeyi düşünüyorum. ama havalar çok sıcakmış, ya avustosun sonu yada eylül başı gitmeyi planlıyorum. bakalım hayırlısıyla
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım marmaris olacak + yunan adaları

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri