REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
57 sonuçtan 51 ile 57 arası

Konu: Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

köprülü kanyona daha 3 kere gitmiştim, oraları iii bilirim çok güzel yerler, hem rafting hemde araba cross sürüşü içinde çok güzel, aslında bana kalsa antalyanın her yeri cennet, ben orayı çok seviyorum, yabancı kültür almış ve sürekli değişim içinde olan bir yer, kültür bakımındanda her zaman nasibini en iii bir şekilde alıyor, cabbari ustam fasilis batık kentte çok güzel kekova simenada çok güzel, olympos'ta ahhh ahhhh nerde o gençliğim sırt çantasıyla her tarafı gezerdim, allaha şükür şimdi arabamla gidiyorum hey gidi günler hey...
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Size bir tavsiye daha nisan mayis ve ekim eylul aylari en ideal aylar anamur bozyazi harika bakiir koylar var alternatif arayanlara duyurulur
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Size bir tavsiye daha nisan mayis ve ekim eylul aylari en ideal aylar anamur bozyazi harika bakiir koylar var alternatif arayanlara duyurulur

Usta herşeyi biliyonda sana sorayım o zaman.

5 gün 4 gece için Kıbrısı öneririmisin. Zira Full pansiyon Muğla-Antalya-Alanya fiyatları ile Kıbrıstaki otel fiyatları aynı düzeyde. Birde Ankaradan Aynı şekilde uçak bilet fiyatlarıda aynı sayılır. Sence seçimi kıbrıstan yana değerlendirsem nasıl olur.

Not. Önümüzdeki yaz için.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o
    Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta herşeyi biliyonda sana sorayım o zaman.

5 gün 4 gece için Kıbrısı öneririmisin. Zira Full pansiyon Muğla-Antalya-Alanya fiyatları ile Kıbrıstaki otel fiyatları aynı düzeyde. Birde Ankaradan Aynı şekilde uçak bilet fiyatlarıda aynı sayılır. Sence seçimi kıbrıstan yana değerlendirsem nasıl olur.

Not. Önümüzdeki yaz için.
    Oneririm tabi hatta bende aynisini dusunuyorum nuhun gemisi ve cratos otel iyibir secim olabilir yada kaya artemiste fena degil bence kibris iyi secim
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme:
    alanya merkez 2 haftadır denize rahat giriliyor hele bu hafta bir haylisıcak alternatif dusunenlere
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

antalya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gecen sene bartın çakraza gittik ailecek cok begendim açıkcası

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri