REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

00000024 Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Ben bu sene istanbula gitmeyi planliyorum ama sanirsam ramazndan sonra olacak zaten alanyada yasiyorum deniz kum burda mevcut kultur turizmi yapalim
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de planlı proğramlı gezenlerden değilim.Bir zorunluluk olmadıkça da evden ayrılmıyorum.Ben de Aydın-Didim de kalıyorum.Deniz,güneş,kum!...hepsine kanıksadık.Yedi ayımız burada,geri kalan beş ayda Aydın merkezdeyim.Yolu düşen dostları konuk etmekten kıvanç duyarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alanyayıda gördüm didimide .ikiside güzel yerler.her sene düzenli olarak tatile çıkıyoruz ailecek.kısmet olursa haftaya 3-4 günlük bir izmir seyahati var.ordanda bir haftalığına bodrum-gümbete gideceyiz.hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tatil dediğiniz nasıl bir şey ya ben hiç gitmedimde
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari ustam allahtan bir mani çıkmasa yine antalya turu yapmayı düşünüyorum. Özel arabamla bir arkadaşım ile gitmeyi düşünüyorum. ama havalar çok sıcakmış, ya avustosun sonu yada eylül başı gitmeyi planlıyorum. bakalım hayırlısıyla
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanırım marmaris olacak + yunan adaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben de planlı proğramlı gezenlerden değilim.Bir zorunluluk olmadıkça da evden ayrılmıyorum.Ben de Aydın-Didim de kalıyorum.Deniz,güneş,kum!...hepsine kanıksadık.Yedi ayımız burada,geri kalan beş ayda Aydın merkezdeyim.Yolu düşen dostları konuk etmekten kıvanç duyarım.
    la köylum senın dukkanın adı net ben fevzi paşadaki serkan tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Caprice palas nasil biryer sahili iyimidir
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özlem67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tatil dediğiniz nasıl bir şey ya ben hiç gitmedimde
    Insallah birgun sizde gidersiniz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Caprice palas nasil biryer sahili iyimidir
    caprice palace valla abicim onlar bnm kulturumu uygun insanlar değil müşteriside çalışanıda.......işyerım yanı başında kontör ve iletişim ihtiyaçlarını ben karşılıyorum

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri