REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    la köylum senın dukkanın adı net ben fevzi paşadaki serkan tv
    Merhaba Serkan!Ben seni çok iyi tanıyorum;her gün dükkanın önünden geçip fırına ekmek almaya gidiyorum.Geçen yıl bir kez de fatura ödemek için geldim yanına.Ama haklısın böyle bir tanışma (net üzerinden) henüz olmadı.Bir daha gelişimde hatırlatırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz müslümanlar tatil yapmıyoruz yapsak ne olur yapsak diğer dünyayı sonsuz bir bedene sonsuz bir hayatı haketmeyiz biz sadece acıdan başkabirşey değiliz allah işini bizden daha iyibilir bırak allah yapsın kendini büyük gösterenler hey sizde kalp yokmu bizdede var ben kime söylüyorum aranızda yada kendini iyibilir nefslerinin esiri olmuşlar ne duygu ne insanlık ne kul gibi davranıyorlar çünkü yaşamamışbunu aslında yaşadılar hitler onlara yaşattı ama insan olamadılar biraz insan olsaydı acılarını hatırlayıp merhamet ederdi bizlere yok insan değil şeytanı cinler gibidir virüs gibidir bulaşırsa kendini öldüreceksin ama bizede kalıyor çekme allah büyüktür bizi birgün bunlardan kurtarır arkadaşlar çok kötü şekilde uyarıldım birdaha siyasi mesaj yazmayacak doğru oldunmu yalnış olursun yalnış oldumu doğru olursun birdaha mesaj yazmayacam saygılar bana değer veren allahın kullarına burdan kucaklarım saygılar sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Merhaba Dost!Caprice palas sahili yapay bir sahildir.Son derece temiz ve bakımlıdır.Mavi bayrak sahibidir.Deniz suyu "içmesuyu" berraklığındadır.Manzarası da çok güzeldir.Ama sizi rahatsız eder mi bilmem ama plajları bile kadın-erkek olarak ayrılmıştır.Ben de bu otele 100 m.mesafedeyim.Tanışmaktan memnun olurum!Selamlar!
    Rahatsiz etmez aksine tercih sebebimdir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şuan Sivas/Gürün deyim napalım bizim tatilimizde bukadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Deniz benim evin önünde ama hala beyaz peynir gibiyim öyle bakışıyoruz bakalım ne zaman tanışcaz bu sene

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İki sezondur Antalya Kadirin Ağaç Evlerine gidiyorum ve huzur buluyorum..Bungalow evler,hamak keyfi,dağların arasından akan buz gibi suyu,antik kent Olympos tek kelime ile süper...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alternatif bir tatil yeri dusunene kesinlikle karadeniz derim
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avusturya'ya gidecegim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Serkan!Ben seni çok iyi tanıyorum;her gün dükkanın önünden geçip fırına ekmek almaya gidiyorum.Geçen yıl bir kez de fatura ödemek için geldim yanına.Ama haklısın böyle bir tanışma (net üzerinden) henüz olmadı.Bir daha gelişimde hatırlatırım.
    tmm hadi kolay gelsin
    Recep selturk
    Konu serkansgrl tarafından (24-06-2013 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rahatsiz etmez aksine tercih sebebimdir
    Sevgili arkadaşım iyi günler,
    Bende aynı bölge ve yöreyi düşünüyorum, özellikle capris'in rezervasyon ve fiyatları konusunda araştırma imkanınız oldu mu?
    Tşk.

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri