Merhaba Serkan!Ben seni çok iyi tanıyorum;her gün dükkanın önünden geçip fırına ekmek almaya gidiyorum.Geçen yıl bir kez de fatura ödemek için geldim yanına.Ama haklısın böyle bir tanışma (net üzerinden) henüz olmadı.Bir daha gelişimde hatırlatırım.![]()
Merhaba Serkan!Ben seni çok iyi tanıyorum;her gün dükkanın önünden geçip fırına ekmek almaya gidiyorum.Geçen yıl bir kez de fatura ödemek için geldim yanına.Ama haklısın böyle bir tanışma (net üzerinden) henüz olmadı.Bir daha gelişimde hatırlatırım.![]()
biz müslümanlar tatil yapmıyoruz yapsak ne olur yapsak diğer dünyayı sonsuz bir bedene sonsuz bir hayatı haketmeyiz biz sadece acıdan başkabirşey değiliz allah işini bizden daha iyibilir bırak allah yapsın kendini büyük gösterenler hey sizde kalp yokmu bizdede var ben kime söylüyorum aranızda yada kendini iyibilir nefslerinin esiri olmuşlar ne duygu ne insanlık ne kul gibi davranıyorlar çünkü yaşamamışbunu aslında yaşadılar hitler onlara yaşattı ama insan olamadılar biraz insan olsaydı acılarını hatırlayıp merhamet ederdi bizlere yok insan değil şeytanı cinler gibidir virüs gibidir bulaşırsa kendini öldüreceksin ama bizede kalıyor çekme allah büyüktür bizi birgün bunlardan kurtarır arkadaşlar çok kötü şekilde uyarıldım birdaha siyasi mesaj yazmayacak doğru oldunmu yalnış olursun yalnış oldumu doğru olursun birdaha mesaj yazmayacam saygılar bana değer veren allahın kullarına burdan kucaklarım saygılar sevgiler
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şuan Sivas/Gürün deyim napalım bizim tatilimizde bukadar.![]()
Deniz benim evin önünde ama hala beyaz peynir gibiyim öyle bakışıyoruz bakalım ne zaman tanışcaz bu sene
![]()
Biz Yurt Diye Anadolu'yu
Yol Diye Cumhuriyet'i
Onur Diye Bağımsızlığı
Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.
İki sezondur Antalya Kadirin Ağaç Evlerine gidiyorum ve huzur buluyorum..Bungalow evler,hamak keyfi,dağların arasından akan buz gibi suyu,antik kent Olympos tek kelime ile süper...
Alternatif bir tatil yeri dusunene kesinlikle karadeniz derim
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Avusturya'ya gidecegim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri