REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Bu sene tatil planiniz varmi varsa neresi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı golf16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili arkadaşım iyi günler,
    Bende aynı bölge ve yöreyi düşünüyorum, özellikle capris'in rezervasyon ve fiyatları konusunda araştırma imkanınız oldu mu?
    Tşk.
    Direk fiyatlari cok ucuk ama kis doneminde yada daha once ayarlarsaniz fiyatlari cazip
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben bu sene istanbula gitmeyi planliyorum ama sanirsam ramazndan sonra olacak zaten alanyada yasiyorum deniz kum burda mevcut kultur turizmi yapalim
    Biz de gezi planlayınca İstanbul planladık bir iki sene, çok da memnun olduk.

Gerçekten gezmek için güzel bir tercih istanbul. Dediğiniz gibi ramazandan sonra olması daha güzel olur.

Giderseniz eminönünde BALIK-EKMEK yemeyi, VAPURLA BOĞAZ TURU yapmayı, AYASOFYA VE TOPKAPI SARAYLARINI gezmeyi, EYUP SULTANA ve MİNYATURKE uğramayı unutmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı redyellow Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz de gezi planlayınca İstanbul planladık bir iki sene, çok da memnun olduk.

Gerçekten gezmek için güzel bir tercih istanbul. Dediğiniz gibi ramazandan sonra olması daha güzel olur.

Giderseniz eminönünde BALIK-EKMEK yemeyi, VAPURLA BOĞAZ TURU yapmayı, AYASOFYA VE TOPKAPI SARAYLARINI gezmeyi, EYUP SULTANA ve MİNYATURKE uğramayı unutmayın
    Ben istanbula cok gittim ama ailecek gitmedim cicuklar istiyor o sebebten ramazan sonu istanbul yapabiliriz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben istanbula cok gittim ama ailecek gitmedim cicuklar istiyor o sebebten ramazan sonu istanbul yapabiliriz
    Ooo siz tecrübelisiniz o zaman, sorun yok yani

Yalnız çocuklara özellikel sultanahmet, topkapı, eyüp sultan gibi yerleri gezdirin derim ben yine de.

İyi gezmeler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende amasra ve çakrazı düşünüyorum selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alanyaya gelecek olanlara tavsiyem eylul ayi en iyi mevsim bir haftadir cok sicak temmuz agistos daha sicak olur
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ist adalar adami sıkarmı birkac gunluk gitsek
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alternatif bir tatil yeri dusunene kesinlikle karadeniz derim
    15 - 23 haziran Trabzon - Rize - Artvin yaptım geldim

Trabzon a uçakla gittim araç kiraladım 9 gün de 1740 km yapmışım nerede yayla nerede mağara nerede tarihi yer müze gittim muazzam yerler gördük ailecek süperdi ayder anzer uzungöl kafkafsör Sümela daha neleri ofo of yorgan ile yatıyor usta şimdi izmirde don bile kurtarmıyor neredeyse çıplak yatacam valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eh gezme dediğinde böyle olmalı Yalçın dost,yorgunluğu bile ***f verir insana!..Mutlaka güzel resimlerle de bu anıyı pekiştirmişsindir.Darısı görmeyen,gidemeyen dostlar başına!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben de planlı proğramlı gezenlerden değilim.Bir zorunluluk olmadıkça da evden ayrılmıyorum.Ben de Aydın-Didim de kalıyorum.Deniz,güneş,kum!...hepsine kanıksadık.Yedi ayımız burada,geri kalan beş ayda Aydın merkezdeyim.Yolu düşen dostları konuk etmekten kıvanç duyarım.
    irtibat kuralim seninle bende akbukte yazligim var didimde uyducu yegenim var uydu isi yapiyor belkide taniyorsunuzdur
    nasip olursa 26 temuz gibi akbukteyim didimede gidip gelirim bir çayini içebilirim davet edersen sayet pm den adresini verirsen ugramaya çalisirim yegenimle gelirim onuda tanimis olursunuz

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri