Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: NTVSpor Smart HD 11054 H 30000 5/6 da NDS şifreli olarak yayına başladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İzleyenler paketlerini söyleyebilirler mi ben MAXİ paket kullanıyorum ve şu anda şifreli bende
    üstad şuan kapalı test yayını yapılıyor kimse izleyemez sabah ben baktıgımda görüntü vardı şimdi yok paketim ******ler hariç tüm sd ve hd kanallar açık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullandıgın cihazın markası nedir merak ettim güzel tablosu var epg bilgilerinide gösterebiliyormu

Atlanta HD Box kullanıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Atlanta HD Box kullanıyor.
    bende şöyle güzel menülü cihaz arıyordum görsel olarak güzel cihaza benziyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende şöyle güzel menülü cihaz arıyordum görsel olarak güzel cihaza benziyor.
    Tavsiye ederim, ben de Atlanta kullanıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NTV SPOR HD

12015 H 27500 5/6 buketinde yayına başladı. An itibariyle siyah ekran mevcut...
    Konu bayram tv tarafından (28-06-2013 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NTV SPOR HD

ben kanala kanal demem ben kanalı izleyemeyince

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NTV SPOR HD

12015 H 27500 5/6 NTVSpor HD şifrelendi ve yayına başladı.Ancak abone kartlarına kapalı.(NDS Şifreli/D-Smart)

Pid bilgisi :

Vpid:33 Apid:41 Sid:14

Pidler değişti tekrar taratınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanalda yayın yoktur test ediliyor galiba hala değişen bir şey yok ki bayram tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kanalda yayın yoktur test ediliyor galiba hala değişen bir şey yok ki bayram tv

üstte gerekli açıklamayı yaptım okuyunuz. ve kanal kapalı test yayını yapıyor kimse izleyemez şuan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır bu zaten böyleydi tekrar yazmışsınız yeni bir şey varmış gibi onu niye öyle yazdınız demiştim

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri