Sayın endak ntvspor HD herkese açık önemli olan NTVSPOR SMART HD AÇIK MI?
Sayın endak ntvspor HD herkese açık önemli olan NTVSPOR SMART HD AÇIK MI?
Konu bayram tv tarafından (02-07-2013 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.
sayın bayram tv maxi üyelerine açılacağına bilgisini nerden öğrendiniz
ben full paket üyesiyim gönderdikleri sms te yıl sonuna kadar ücretsiz izleyebilecem. kanal aktif durumda
Aklıma Full+Spor paketi geldi zamanında az alay konusu olmadılar ve şimdide aynısı oluyor.
Ya arkadaş adam full paket kullanıyor sen bu adama kanalı açacağına ayrı bir pakette sunuyorsun bu Full+Spor paketi gibi birşey oldu.
Kaldıki hangi zihniyetle siz kendinizi böyle küçük hesaplarla köşeyi dönecem diye kendinizi küçük düşürüyorsunuz anlamıyorum.
Örnek DİGİTURK... Bende DİGİTURK abonesiyim kullandığım paketler belli adamlar yeni bir kanal çıkarıyor ve mevcut abonelerede sunuyor bu kanalları. Böyle küçük hesaplar peşinde değil yani.
Ben DİGİTURK'ün yönetim şeklinide çok beğeniyorum mesela 2 ay ödemediğim fatura yüzünden yayınlarım kesildi ve 1 hafta sonra yani bugün ödemeyi ATM den yaptım ve DİGİTURK MH aradım yayını hemen açtılar. Burada şunu belirtiyim Kredi kartı ödemeleri hariç diğer ödemelerde DİGİTURK'ün sistemine 24 saatte ulaşıyor onlar ödeme bilgisi almadan yayınımı açtılar.
D-Smart'ın yönetim şekli dediğim gibi çok vasat kanal getireceğiz diyorlar tarih bile vermelerine rağmen aylardır millet kanal gelecek bekliyorlar.
DİGİTURK verdiği sözü saati saatine saniyesi saniyesine tutuyor.
Ben D-Smart abonesi değilim ama olmayı düşünüyordum heleki bunca saçmalıklarına rağmen bu en sonki logo saçmalığından sonra vazgeçtim.
Çok yazdım ama neyse.
NOT Önceki mesajlarımda kendimi full paket üyesi sanmaktaydım faturalarıma baktım ben maxi + sinema tv sd hd üyesiyim ögrenmiş oldum o yüzden ntvsporsmart kanalı bana kapalıydı aşagıda ücretsiz nasıl açtırdıgımı yazmış bulunmaktayım
dsmatı aramıştım kanal bana niye kapalı diye maxi paket üyesiniz o yüzden size kapalı demişti ama ücretsiz açtırdım..
arkadaşlar bu kanalı dsmart yıl sonuna kadar full paket üyelerine hediye niteliginde açmıştı ama ben ve benim gibi maxi hd paket üyeler dsmart şikayet mailleri atınca kanalı maxi hd paket üyelerinide açmaya başladılar maxi hd paket üyesiseniz dsmart mh arayıp kanalı bana ücretsiz açın deyiniz yıl sonuna kadar ücretsiz bir çok üyeye açmışsınız vs. gerekirse üyeligimi tekrar gözden gecirecegim deyin kanalı açarlar ben 2 defa mail attım birde dsmart mh. arayıp bu kanalı bana açmazsınız taahhüt sonunda dsmarta üye olmayı düşünmem vs. gibi kelimeler ettim 4 5 saat sonra baktım kanal açılmış maxi hd üyesiseniz deneyin derim saygılarımla..
Konu bayram tv tarafından (06-07-2013 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.
modüllü maxi paket+hd üyesiyim bende şu an açık her hangi mail tlf etmedim açılmış inş maxi ye açık olur saygılar
Arkadaşlar az önce D Smart MH aradım ve bana maxi Paket ve üzerindeki paketlerde NTVSpor Smart HD kanalının yıl sonuna kadar hediye olduğu söylendi. Eve gidince bakıcam eğer açılmazsa bizi tekrar arayın ayar yaptırıp izleyebilirsiniz dediler...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri