teşekkürler keyler için
Teşekkur: 0
teşekkürler keyler için
Teşekkürler. Ellerinize sağlık..
Arkadaşlar bende açılmadı. Acikonun son yazılımını yüklemiştim. Bu yazılımdan olabilir mi? Acele bilgi verirseniz sevinirim.
Saygılar.
:curious: valla kaonlarda herhangi bi sorun yok:45:
arkadaşlar sayın ustalar acaba bir sorum olacak hisba ile hordbırd uydusundaki ******* ve tekila ların keyleri varmı acaba?? bu arada benim makina gm20400cım aciko 4225sky yazılımı yüklü bu konuda ustalardan ve bilgisi olan arkdaşlardan bir yardımlarınızı bekliyorum
tşk
sevgi ve muhabetle
arkadaşım aciko yazılımlarında şu an tps ve absat paketi giiti. bildiğim kadarı ile aciko yazılımlarında D+ ok desteklenmiyordu. kolay gelsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arkadaşlar 9400 vcı cihazında x-dream(orion)kartı olanlara hatırlatma d+ keyleri cihaza girdiğinizde bazen kartla çakışma yaptığı için lütfen ortak arabirimden kartınızada aynı keyleri giriniz.aksi taktirde bazen yayınları seyredemiyorsunuz.bu da benim edim tecrübeye istinaden hatılatmam olsun istedim.İYİ SEYİRLER...
arkadaşlar herkese merhaba benim cihaz sunny at 1030 dciskyz son D+ok yazılımını yükledim yükledim ama hotbirdeki d+ yayıları açmaya çalıştığımda nagravizyon yazısı çıkıyor sağ üst köşede ve açılmıyor.
Ama başka bir uydu arapsat2 3 adı üzerinde kanal aramaya geçip kanallar bulunduktan sonra multi,tps,d+ vb.burada bulunan D+kanallarını izleyebiliyorum.120 cm sabit tek çanak ile hotbırd deki yayınları izleyemiyorken başka bir uydudan şifresi çözülen yayın alabilme imkanı varmı?Yoksa benim yaşadıklarıma bir açıklama varmı?
cevaplarınız için şimdiden teşekürler...
Arkadaşlar, dün akşamki sorunun yanıtını Serkan kardeşim verdi. Acikonun bu yeni yazılımıda D+ ları desteklemiyor. D+ ları izlemek istiyorsanız ya GM'nin kendi yazılımını yada Acikonun 4225 serisi için 24 Mayıs'ta çıkardığı yazılımı yüklemeniz gerkiyor. Kolay gelsin iyi seyirler.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (05-11-2006 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.
vfidan arkadaşım nagra sistemindeki kanal paketleri hepsi aynı şifreleri kullanmıyor ve yazılımlar tarafından desteklenmiyor bunun için bütün nagra ile şifrelenmiş paketleri açamazsın şu an içim aktif olan keyler ile hispasattaki D+ok paketini izleyebilirsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri