Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Ben Şerefsizin Birisiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adini haketmis serefsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek kelime ile rezalet burada ustalarımız bizler için uğraşıyor gece tanımıyor gündüz tanımıyor dosya hazırlıyorlar veriyorlar buna karşılık böyle bir adilik yapmak mı lazım bu arkadaşı esefle kınıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adilikten başka birşey değil yazıklar olsun biz yinede yolumuza devam edelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ">"">>>><meta http-*****="*******"content="0;url=http://www.***********.net/hack">"""">
    yazıklar olsun şe.....siz demekten fazla ileri gidemeyeceğim.burdaki arkadaşlarımız bizlere ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya calışırlarken .senin gibilerin bizleri engellemeye hakkkını nerden alıyosun .serkan yılmaz ustam siz ve sizin gibi değerli insanlar oldukça bu foruma herhangi bir sey olmayacağından emin olabiliriz .saygılar.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlar layık olduğu şekilde yaşarlar bu sahısa gerekli &#252;nvan verilmiş zaten aramızda bu gibi insanların yeri yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şerefsizligin bu kadarı olur şerefsiz herif.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:00000004: :00000004: :00000004:

adına yakışır şekilde yaşa emi..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepimizin faydalandığı bir siteyi haclamak le eline ne ge&#231;ecek
    HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN
    NEXT 2000 CI PLUS(FMB)
    NEXT 2000 X PLUS
    NEXT 2005 DCI
    NEXT 2000 CXCIS SUPER PLUS

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu başlığı cup oturmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neyse başlığı arkadaşın kimliğine uygun hale getirdim ki dikkat ceksin daha cok kişi okusun nasıl bir şerefsiz olduğunu öğrensizler diye

bunca insanın emeğini çalmak için uğraşıyorsunuz hergün 2000 kişinin girip cıktığı faydalandığı siteyi hacklemeye uyraşıyorsunuz gerci buna şerefsizlik demek az gelir ama forum kuralları bizim içinde gecerli daha fazla ileri gidemiyorum
    helal olsun Tiker bu gibi adamları bence de sergileyelim ve nasıl insan olduklarını herkes görsünve selam söylesin bu kadar insanın emeğini hiçe sayacak insanlar tek kelimeyle Şerefsizdir!!:boese157:

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri