Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ben Şerefsizin Birisiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ben Şerefsizin Birisiyim

">"">>>><meta http-*****="*******"content="0;url=http://www.***********.net/hack">"""">
    Konu Admin tarafından (04-11-2006 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Senin gibi serefsizler siteyi hackleyemezler merak etme yazıklar olsun tek kelimeyle.Paylaşım yaptıgın siteyi hack girişiminden bulunuyorsun suresiz banlandın
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ayrıca o hacklemek istedigin kod sana uygun sekilde degiştirilmiştir..Konuyu kapatmıyorum tum uyelermiz senin gibi birini g&#246;rs&#252;n

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ayrıca o hacklemek istedigin kod sana uygun sekilde degiştirilmiştir..Konuyu kapatmıyorum tum uyelermiz senin gibi birini görsün
    Böyle labunyalara ne söylense azdır,tek kelime Nankörlük!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ">"">>>><meta http-*****="*******"content="0;url=http://www.***********.net/hack">"""">
    kardeşim anlayamadığım şu:sen bu veya başka bir forumu hacklediğinde senin bu işten karın ne olacak,amacın ne,sana bu hacklemenin bir getirisi olacakmı?..eğer amaç sağdece egonu tatmin edip,bu uğurda birşeylere zarar vermekse gerçekten ruh hastası olduğun,bir psikolog veya psikiatristten yardım alman gerektiğine inanıyorum çünki işin ticari boyutunu bir yana koysak bile bu forumdan faydalanan benim gibi binlerce üye insan var,bu gibi hack teşebbüsünde bulunanlar başta üyeleri karşılarında bulurlar böylede olması gerekir..sizin yönetimle şahsi bir meseleniz varsa,bunun rovanşının yapılacağı yer forum olmamalı,sebep buysa bu ne erkekliğe nede mertliğe yakışır,bu hainlik ve kancıklıktır...sana naçizane bir tavsiye ahmet kardeşim,eğer sende hackleme hastalığı veya saplantısı varsa internette birton boktan site forum boart adına ne diyorsan var,hergün antreman yapabilirsin ayrıca mesleğim gereği bugüne kadar birçok izmirli arkadaş ve dost edindim ve tanıştım,ilk kez sebebi ne olursa olsun topluma ve çevresine zarar veren bir izmirliyle nette karşılaşıyorum,benim tanıdığım izmirliler dünya tatlısı kibar ve beyefendi ve uygar insanlardı,sanırım izmirin havasını yeterince solumamışsın...neyse iki günlük süpersatforumun neden kesintilere uğradığını anlamış oldum..bir daha olmaması temennisiyle..herkeze selamlar..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar g&#246;ruyorsunuz adam daha &#246;nce bu siteden faydalanmış birisi ama nankorluk yapıyor.

Biz yolumuza devam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ulen ne adamlar var yav. ulen insan ekmeğini yediği işyerine nankörlük edermi. senin yaptığında bundan ibaret. şerefsizlikten başka bişey değil. yazıklar olsun ulen. :boese157: :boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Salak lamer sen kim oldunda site hacklemeye çalışıyosun ??? Bu siteyi hackleyemezsin ama eğer öyle birşey olursa sevinçten göbekmi atacaksın şerefsiz :boese157:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyse başlığı arkadaşın kimliğine uygun hale getirdim ki dikkat ceksin daha cok kişi okusun nasıl bir şerefsiz olduğunu &#246;ğrensizler diye

bunca insanın emeğini &#231;almak i&#231;in uğraşıyorsunuz herg&#252;n 2000 kişinin girip cıktığı faydalandığı siteyi hacklemeye uyraşıyorsunuz gerci buna şerefsizlik demek az gelir ama forum kuralları bizim i&#231;inde gecerli daha fazla ileri gidemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah nasıl biliyorsa &#246;yle yapsın b&#246;yle şerefsizleri

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri