Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ben Şerefsizin Birisiyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç bir söz söylemeye gerek yok zaten hıyar kendine bir isim bulmuş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izmirli olarak büyük utanc duydum bu izmirli olamaz aciz zayıf dosdu olmayan hic kimse tarafından sevilmeyen çünkü sevginin saygının ne oldugunu bilmezinsan süretinde aciz bir mahluk söylenecek birşey kalmadı hey insan müsvetdesi önce kendini tanı aynada kendinle konuş aynadan yansıman bile senin yüzüne tabi yüzün varsa o bile tükürür olmayan yüzüne sen bu yazıları okuyup zevk alıyorsundur tüm foruma saygı sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

namınla öllen şerefsiz bence bu adama şerefsiz demek azoldu ama form burası yoksa sevindirirdim haysiyetsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun böyle adi insanlarda var bunların soyu ne zaman kuruyacak uyuz it

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ahmet_35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ">"">>>><meta http-*****="*******"content="0;url=http://www.***********.net/hack">"""">
    Az demişsiniz. PUUUŞT ŞEREFSİZ KANCIK..............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ahmet_35 is a şeref-LESS man. )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok ayıp utanmalısın burdan hepimiz faydalanıyoruz yakışırmı.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu şekil site içine kod yazmayla,site url si vermekle site hacklenmez...olsa olsa o linke giren kişilere virüs,trojan,dailer falan bulaşır...

Tuhaf bir durum daha öncede başka bir siteye böyle site içine bir şeyler yazıp hacklemeye çalışan biri olmuş...o kişi aynı olabilir...inşallah yanılıyorumdur...neyse...zaman gösterir her şeyi nasılsa...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buna şerefsiz değil başka şeyler denir ama söylemeyecegim biri banlar manlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

&#252;len o kadar hack merakın varsa gitte islama dil uzatan ya da pkk ya hizmet veren ya da insanlara zarar veren siteleri hackle de herkes adından &#246;v&#252;nerek bahsetsin burda bu foruma zarar versen ne olacak????ancak oturup kendin gibi &#231;apulcularla muhabbet ederken şu forumu ş&#246;yle ş&#246;yle yaptım diyeceksin o kadar !!! onlarda kalkıp sana madalya mı takacak yani??!!! tanıdığım g&#252;zel bi kınacı var adresi vereyimde ordan 1 kilo kına al belki yakarsın bi yerlerine!!!!

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri