Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: FB_Taraftarlarıdan büyük protesto UEFA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha FB_Taraftarlarıdan büyük protesto UEFA

İsviçre'nin yanı sıra Hollanda, Almanya ve Fransa'daki taraftarlar, küçük gruplar halinde UEFA'nın merkez binası önünde buluşurken, İstanbul'dan ise çok sayıda taraftar geldi. İstanbul'dan uçakla gelen taraftarlar, 4 otobüsü doldurarak Cenevre'den Nyon'a ulaştı.
    Sırtlarına taşıdıkları çantalara sarı lacivert balon asan taraftarlar, hem UEFA'yı protesto ederken, hem de açtıkları çeşitli pankart ve dövizlerin yanı sıra yaptıkları tezahüratlarla Fenerbahçeli yöneticilere destek verdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İsviçre'nin yanı sıra Hollanda, Almanya ve Fransa'daki taraftarlar, küçük gruplar halinde UEFA'nın merkez binası önünde buluşurken, İstanbul'dan ise çok sayıda taraftar geldi. İstanbul'dan uçakla gelen taraftarlar, 4 otobüsü doldurarak Cenevre'den Nyon'a ulaştı.
    Sırtlarına taşıdıkları çantalara sarı lacivert balon asan taraftarlar, hem UEFA'yı protesto ederken, hem de açtıkları çeşitli pankart ve dövizlerin yanı sıra yaptıkları tezahüratlarla Fenerbahçeli yöneticilere destek verdiler
    ZEKI62

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ts.UEFA'ya büyük çağrı

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ZEKI62
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben adaletli UEFA nın inşallah FB li yöneticilerin hepsinin men cezası alması kararını vericeğine eminim
    FB de inşallah avrupa dan men edilmez katılırlar ve türkiye liginde ise - puan gibi bir ceza almasını isterim
    Yani yapanın yanına kâr kalmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben adaletli UEFA nın inşallah FB li yöneticilerin hepsinin men cezası alması kararını vericeğine eminim
    FB de inşallah avrupa dan men edilmez katılırlar ve türkiye liginde ise - puan gibi bir ceza almasını isterim
    Yani yapanın yanına kâr kalmasın
    sen ne kadar agrasif yazılar yazıyorsun hem spor olsun hemde GEZİ PARKI ile ilgili ..çokmu hoşuna gidecek FENER ceza alınca ..asıl ortalıgı bulandıran senin GS yöneticileri ..o müfettişle kolkola gezen şikayet eden adamı aldınız yönetime ..bu kadar düşman olma hem spora hemde DEMEKRASİYE ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın headend çıkarın artık şu taktığınız gözlükleri ben Fenerbahçe mi ceza alsın yazmışım yoksa yöneticileri mi?
    Ben Fenerbahçe avrupa ya gitsin ama türkiye liginde eksi puanla başlasın dedim
    tabi gözlükler size okumadan başka göstermiş normaldir demokrasiyede siz böyle bakıyorsunuz işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şikecileri ömür boyu men etsinler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri