Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: GS.Kongrede olay var!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Thumb GS.Kongrede olay var!

genel kurul üyelerinden biri, üzerinde “Her yer Taksim her yer direniþ. Yaþasýn Çapulcular. Oyum: Ali Koç-Çarþý” yazan kaðýdý oy olarak kullandý.

Ýþte o pusula:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

illa siyaseti spor a karýþtýracaklar.taksim i savunacaksan git taksimde savun onun yeri galatasaray kongresi deðil.git taksim e duran adam eylemine mi katýlacaksýn baþka eyleme mi katýlacaksýn ne yaparsan yap ama o kongre salonuna o düþünce ile gelme.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Zaten oyunlarý bozuldu amaç Gs taraftarý ve FB taraftarýnýda çekmekti sonra gazi mahallesindeki alevi kardeþlerimiz ayartmaya çalýþtýrlar.
    Sayýn ZEki62 sizde bu oyuna ya bilerek yada maþa olarak destek oluyorsunuz halkýmýz en kýsa zamanda sizlere tokat gibi cevap vericektir iþte o zaman sus pus olucaksýnýz
    OYUNUNUZ tutmadý üzgünüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Baþlýðý iyi oku !

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Zaten oyunlarý bozuldu amaç Gs taraftarý ve FB taraftarýnýda çekmekti sonra gazi mahallesindeki alevi kardeþlerimiz ayartmaya çalýþtýrlar.
    Sayýn ZEki62 sizde bu oyuna ya bilerek yada maþa olarak destek oluyorsunuz halkýmýz en kýsa zamanda sizlere tokat gibi cevap vericektir iþte o zaman sus pus olucaksýnýz
    OYUNUNUZ tutmadý üzgünüm
    llen akideþ nerden nereye uçuyon adam gs kongresinde oy pusulasýna senýn gibi BÝRÝ yazý yazmýþ .. konuyu nereye çekiyon ben kimsenin maþasý olmam o çatlak marjinallarla beni kariltýrma konuya odaklan..sayýn uydu3456

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sayýn zeki62 Siz giderken ben geliyordum bu tip þeyleri sanal aleme getirerek insanlarýn kafasýný karýþtýrmaya çalýþýyorsunuz siz ve sizin gibi kimlerin nasýl konu açtýðýnýzý takip ediyorum yani sadece bu konu deðil ben büyük resme bakýyorum üzgünüm tuzaklara biz ASLA gelmiycez
    Burasý Türkiye cumhuriyetidir azýnlýk asla artýk bizi yönetemiycek yani çoðunluðun dediði olucak ister hazmedersiniz ister gargara yaparsýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sayýn zeki62 Siz giderken ben geliyordum bu tip þeyleri sanal aleme getirerek insanlarýn kafasýný karýþtýrmaya çalýþýyorsunuz siz ve sizin gibi kimlerin nasýl konu açtýðýnýzý takip ediyorum yani sadece bu konu deðil ben büyük resme bakýyorum üzgünüm tuzaklara biz ASLA gelmiycez
    Burasý Türkiye cumhuriyetidir azýnlýk asla artýk bizi yönetemiycek yani çoðunluðun dediði olucak ister hazmedersiniz ister gargara yaparsýnýz
    senin gidip geldiðin birþey yok sanal alem dediðin týkla gör

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

birde burda hükümet sözcülüðü yapma ! adam büyük puntolarla yazmýþ mý yazmýþ birde her konu seni siyasi konulara çekmesin sayý uydu 3456 þimdi gargara yap kardeþ !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha karþýnýzdaki rumuzu doðru düzgün yazmaya acizsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri