Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: FB_Taraftarlarýdan büyük protesto UEFA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha FB_Taraftarlarýdan büyük protesto UEFA

Ýsviçre'nin yaný sýra Hollanda, Almanya ve Fransa'daki taraftarlar, küçük gruplar halinde UEFA'nýn merkez binasý önünde buluþurken, Ýstanbul'dan ise çok sayýda taraftar geldi. Ýstanbul'dan uçakla gelen taraftarlar, 4 otobüsü doldurarak Cenevre'den Nyon'a ulaþtý.
    Sýrtlarýna taþýdýklarý çantalara sarý lacivert balon asan taraftarlar, hem UEFA'yý protesto ederken, hem de açtýklarý çeþitli pankart ve dövizlerin yaný sýra yaptýklarý tezahüratlarla Fenerbahçeli yöneticilere destek verdiler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýsviçre'nin yaný sýra Hollanda, Almanya ve Fransa'daki taraftarlar, küçük gruplar halinde UEFA'nýn merkez binasý önünde buluþurken, Ýstanbul'dan ise çok sayýda taraftar geldi. Ýstanbul'dan uçakla gelen taraftarlar, 4 otobüsü doldurarak Cenevre'den Nyon'a ulaþtý.
    Sýrtlarýna taþýdýklarý çantalara sarý lacivert balon asan taraftarlar, hem UEFA'yý protesto ederken, hem de açtýklarý çeþitli pankart ve dövizlerin yaný sýra yaptýklarý tezahüratlarla Fenerbahçeli yöneticilere destek verdiler
    ZEKI62

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ts.UEFA'ya büyük çaðrý

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ZEKI62
    :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben adaletli UEFA nýn inþallah FB li yöneticilerin hepsinin men cezasý almasý kararýný vericeðine eminim
    FB de inþallah avrupa dan men edilmez katýlýrlar ve türkiye liginde ise - puan gibi bir ceza almasýný isterim
    Yani yapanýn yanýna kâr kalmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben adaletli UEFA nýn inþallah FB li yöneticilerin hepsinin men cezasý almasý kararýný vericeðine eminim
    FB de inþallah avrupa dan men edilmez katýlýrlar ve türkiye liginde ise - puan gibi bir ceza almasýný isterim
    Yani yapanýn yanýna kâr kalmasýn
    sen ne kadar agrasif yazýlar yazýyorsun hem spor olsun hemde GEZÝ PARKI ile ilgili ..çokmu hoþuna gidecek FENER ceza alýnca ..asýl ortalýgý bulandýran senin GS yöneticileri ..o müfettiþle kolkola gezen þikayet eden adamý aldýnýz yönetime ..bu kadar düþman olma hem spora hemde DEMEKRASÝYE ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn headend çýkarýn artýk þu taktýðýnýz gözlükleri ben Fenerbahçe mi ceza alsýn yazmýþým yoksa yöneticileri mi?
    Ben Fenerbahçe avrupa ya gitsin ama türkiye liginde eksi puanla baþlasýn dedim
    tabi gözlükler size okumadan baþka göstermiþ normaldir demokrasiyede siz böyle bakýyorsunuz iþte

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu þikecileri ömür boyu men etsinler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri