Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: GS.Kongrede olay var!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb GS.Kongrede olay var!

genel kurul üyelerinden biri, üzerinde “Her yer Taksim her yer direniş. Yaşasın Çapulcular. Oyum: Ali Koç-Çarşı” yazan kağıdı oy olarak kullandı.

İşte o pusula:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

illa siyaseti spor a karıştıracaklar.taksim i savunacaksan git taksimde savun onun yeri galatasaray kongresi değil.git taksim e duran adam eylemine mi katılacaksın başka eyleme mi katılacaksın ne yaparsan yap ama o kongre salonuna o düşünce ile gelme.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten oyunları bozuldu amaç Gs taraftarı ve FB taraftarınıda çekmekti sonra gazi mahallesindeki alevi kardeşlerimiz ayartmaya çalıştırlar.
    Sayın ZEki62 sizde bu oyuna ya bilerek yada maşa olarak destek oluyorsunuz halkımız en kısa zamanda sizlere tokat gibi cevap vericektir işte o zaman sus pus olucaksınız
    OYUNUNUZ tutmadı üzgünüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Başlığı iyi oku !

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten oyunları bozuldu amaç Gs taraftarı ve FB taraftarınıda çekmekti sonra gazi mahallesindeki alevi kardeşlerimiz ayartmaya çalıştırlar.
    Sayın ZEki62 sizde bu oyuna ya bilerek yada maşa olarak destek oluyorsunuz halkımız en kısa zamanda sizlere tokat gibi cevap vericektir işte o zaman sus pus olucaksınız
    OYUNUNUZ tutmadı üzgünüm
    llen akideş nerden nereye uçuyon adam gs kongresinde oy pusulasına senın gibi BİRİ yazı yazmış .. konuyu nereye çekiyon ben kimsenin maşası olmam o çatlak marjinallarla beni kariltırma konuya odaklan..sayın uydu3456

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın zeki62 Siz giderken ben geliyordum bu tip şeyleri sanal aleme getirerek insanların kafasını karıştırmaya çalışıyorsunuz siz ve sizin gibi kimlerin nasıl konu açtığınızı takip ediyorum yani sadece bu konu değil ben büyük resme bakıyorum üzgünüm tuzaklara biz ASLA gelmiycez
    Burası Türkiye cumhuriyetidir azınlık asla artık bizi yönetemiycek yani çoğunluğun dediği olucak ister hazmedersiniz ister gargara yaparsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın zeki62 Siz giderken ben geliyordum bu tip şeyleri sanal aleme getirerek insanların kafasını karıştırmaya çalışıyorsunuz siz ve sizin gibi kimlerin nasıl konu açtığınızı takip ediyorum yani sadece bu konu değil ben büyük resme bakıyorum üzgünüm tuzaklara biz ASLA gelmiycez
    Burası Türkiye cumhuriyetidir azınlık asla artık bizi yönetemiycek yani çoğunluğun dediği olucak ister hazmedersiniz ister gargara yaparsınız
    senin gidip geldiğin birşey yok sanal alem dediğin tıkla gör

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

birde burda hükümet sözcülüğü yapma ! adam büyük puntolarla yazmış mı yazmış birde her konu seni siyasi konulara çekmesin sayı uydu 3456 şimdi gargara yap kardeş !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha karşınızdaki rumuzu doğru düzgün yazmaya acizsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri