REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçe'ye büyük şok!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Fenerbahçe'ye büyük şok!

Fenerbahçe, UEFA'nın açıklayacağı disiplin kararını beklerken Asliye Mahkemesi'nden çıkan bir karar sonucunda adeta şoke oldu...

Edinilen bilgilere göre kulüp üyelerinden Recep Özcan'ın daha önce açtığı dava sonucunda 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, başkan Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu. Bu üç ismin yöneticilik görevlerine de tedbir kararı konuldu. Dolayısıyla Aziz Yıldırım da geçici olarak başkanlık görevinden uzaklaştırılmış oldu.

Ayrıca mahkeme, Özcan'ın kulübe kayyum atanması yönündeki talebini ise reddetti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Davayı Açan !

İşte Recep Özcan...

- Asıl mesleği avukatlık...

- Tansu Çiller döneminde Başbakan Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı.

- Ali Şen’in Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı döneminde Yönetim Kurulu üyesiydi. - Haluk Ulusoy Federasyonu'nda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkan Vekiliği görevinde bulundu.

- 22 Temmuz seçimlerinde Genç Parti’den Sinop milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi.

- Fenerbahçe Spor Kulübünün 5935 sicil numaralı Genel Kurul ve Yüksek Divan Kurulu üyesidir.

- Recep Özcan, geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden ihraç edildi..hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Recep Özcan'in Şİkayet dİlekÇesİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping 2-Adalet Sarayı 29. Sulh Ceza Mahkemesi’

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı 29. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya

Aziz Yıldırım’ın savcılar Zekeriya Öz ve Mehmet Berk’e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davanın 3. duruşmasına da katılmaması avukatlar arasında gerginliğe neden oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın , Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında savcılar Zekeriya Öz ve Mehmet Berk’e hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın 3. duruşması görüldü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping tedbir kararı

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tedbir kararı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tedbir kararı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Recep Özcan konuştu!

İşte Recep Özcan...

- Asıl mesleği avukatlık...

- Tansu Çiller döneminde Başbakan Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı.

- Ali Şen’in Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı döneminde Yönetim Kurulu üyesiydi. - Haluk Ulusoy Federasyonu'nda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkan Vekiliği görevinde bulundu.

- 22 Temmuz seçimlerinde Genç Parti’den Sinop milletvekili adayı oldu ancak seçilemedi.

- Fenerbahçe Spor Kulübünün 5935 sicil numaralı Genel Kurul ve Yüksek Divan Kurulu üyesidir.

- Recep Özcan, geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe Kulübü üyeliğinden ihraç edildi..hürriyet
    Açtığı dava sonucu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu‘nun yöneticiliklerinin askıya alınmasına yol açan Sarı – Lacivertli kulübün kongre üyesi Recep Özcan, NTV Spor Radyo’ya yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’yi küçük düşürmek kimsenin hakkı değildir. Tüzükte yer alan maddeye göre kötü itibar sahibi kişiler başkanlık ve yöneticilik yapamaz. Bugünden itibaren o iki arkadaş ve Aziz Yıldırım’ın görevleri bitmiştir. Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu tekrar yönetici seçilemezler. Tüzüğümüze aykırıdır. Fenerbahçe, 48 saat içinde olağanüstü kongre yapmalı ve seçime gitmelidir. Bu arkadaşların bugünden itibaren imza yetkileri yoktur. Mahkeme, “Bu isimlerin Fenerbahçe’yi yönetmesi zararlıdır” demiştir ve görevden uzaklaştırmıştır. Fenerbahçe’de naylon üyeler var. 17 yaşında üye olamaz. Tespit ettirdim. Belgelerle.. Fenerbahçe’de maaş alan kongre üyeleri var. Tüzüğe aykırı bu. Mali kongrede bunları açıklayacaktım. Ben kongreye katılmayayım diye benim hakkımda tedbir kararı aldılar”
    dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten de fenerbahçe ve aziz yıldırım için şok bir karar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Fenerbahçe’de naylon üyeler var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2+1 3 yıl

2+1 3 yıl

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri