aziz yıldırım ve saz arkadaşları koca bir cınarı bu hallere düşürmüştür kendi cıkarları cin yazıklar olsun
Teşekkur: 0
aziz yıldırım ve saz arkadaşları koca bir cınarı bu hallere düşürmüştür kendi cıkarları cin yazıklar olsun
Yıldırım’ın bu konuşmaları basına sızdırarak herkese ilan etmesinin, UEFA yetkililerinin tepkisini daha da artırdığı iddia edildi. Başkanın sert ve kurulu hiçe sayan ifadeleri sonrasında UEFA Disiplin Kurulu’nun da +1 yıl daha cezayı Fenerbahçe’ye kestiği öğrenildi. Kısacası başkan Yıldırım’ın kontrolsüz savunması Fenerbahçe’nin başına daha büyük bir dert açtı. herhalde ueafadaki elemanları kendi elemanları sanmış
27.06.2013 tarihinde saat 15,30 da basın toplantısı yapacakmış
Aziz yıldırım çok büyük ve başarılı bir başkan taki Türkiye'de 2011 e kadar yapılan bütün şikelerin faturası ona kesilene kadar 15 yıl dile kolay hüküm sürdü Aziz başkan ama artık yolun sonu göründü her ne kadar başkana kalsa bırakmayacak ama işte görüyoruz bir şekilde görevine son verecekler biz cezamızı çekecez öyle yada böyle aklanacağız ama kara vicdanlardan daha önceki yapılan herkesin bildiği hatta itirafların bile olduğu şikeler şerefsizlikler hiç bir zaman temizlenmeyecek
Fener Tv yi seyretme zahmetinde bulununuz.Orada sabahtan beri tekrarı veriliyor.Tüm kafalardaki sorulara ceevap veriliyor.
Baazı maksatlı sorularada yerli yerınde cevaplamalarda veriliyor.
Başkanda gerekenleri söylüyor.
Herkezin fikri kendini bağlar.Beğenirsiniz beğenmezsiniz herkezin kendi takdiridir.
hayırlısı.
dm 500s,800 hd
160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
hp ve lenova laptop
Hacıosmanoğlu: “UEFA cezalarından sonra F.Bahçe için üzülmüştüm ama basın toplantısını izleyince Yıldırım’a acıdım. Giderayak Otyakmaz’la aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor.”
“UEFA kararları sonrası F.Bahçe camiası ve cefakar taraftarları adına üzüldüm. Ama basın toplantısına baktığımda da acımaya başladım Aziz Yıldırım‘a. Bir insan kendini bu kadar acınacak duruma düşürmez.
Toplantıda Otyakmaz bana “Sadri başkana ‘Kulağımıza Trabzon ’dan oyuncularımıza para gönderileceğiyle ilgili dedikodular geldi’ dedim. O da ‘Haberim yok’ karşılığını verdi” dedi. Yıldırım bunu mu merak ediyor? Otyakmaz benim dostum. Gider ayak aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor.”
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri