REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Azİz yildirim bu kulÜpten bİr an Öce uzaklaŞtirilmali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Azİz yildirim bu kulÜpten bİr an Öce uzaklaŞtirilmali

sayın spor severler ve çok değerli fenerbahçe taraftarları ben bir fenerli olarak yıllardır aziz yıldırımın bu güzide kulübümüze yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum yıllar öncesinde bir ali şen fiyaskosuda vardı diğer takım taraftarlarının fenerbahçeye karşı kötü yönde sempati duymasını sağlıyodu herkes fenerbahçemize kötü gözle bakıyodu tam ondan kurtulduk iyi bir başkan geldi derken şikeci ilebaz diğer spor severlerin vede spor yapan insanların haklarını içe sayan bir başkan çıktı karşımıza ismimiz çıktı şikeciye bende bir spor seven bir kişi olarak bir fenerli olarak isyan etmek zorunda kaldım vede böyle bir konu açmaya karar verdim fenerbahçeyi seven veya sevmeyen forum üyelerinden bu konuya destek olmalarını vede artık temiz bir lig temiz bir spor ortamının olmasını temenni ederim sagılarımla
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırım sevdası 106 yıllık kulübü ne hale getirdiler burda ceza alan fener bahçe değil türk futbolunun imajıdır bu aziz yıldırım bu kulübden ayrılmaz asla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dava sonuçlanana kadar bekleyin suç kesinleşene kadar herkes suçsuzdur aziz yıldırıma gelince bencede artık bırakması gerekiyor ama bu le***i temizledikten sonra eğer temizleyemezse zaten fener azizi temizler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu şikeciyi hala destekliyolar bu le***i bu takıma verdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede ayrılmalı bu takımdan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artık yakamızdan düşün yeter bu kadar. benim Sarı Lacivertli Güzide Kulübüm FENERBAHÇEmi düşürdüğünüz bu durumdan dolayı artık GİDİN dönmemek üzere. ben futbolu ve FENERBAHÇEyi çok seven biri olarak sadece futboldan soğutabildiniz. FENERBAHÇEmden asla...
    Sayın Ali KOÇ inşallah başkanımız olarak sizi görürüz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewt saygı değer fenerbahçeliler vede spor severler yargınında vermiş olduğu görevinden uzaklaştırma vede hiç bir spor masabakasında sehirci dahi olamama cezasıda onanmış durumda artk aziz yıldırım vakasından kurtulmuş sayılırız inş unun arkasında durun bir kesim sehircide gerçeği görür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz bey kral olacakken kralcık olmayı seçti ve hırsının kurbanı olduğu aşikar.aziz bey bence kardeşim ben stadı yaptım tesisleride yaptım amatör branşlardada başarılı oluyoruz (gerçi basketboluda bitirdi) deyip ben bu kadar yapabiliyorum.Benden sonraki arkadaşlar inşallah daha başarılı olsunlar deseydi şimdi kraldı. ama o kralcık olmayı seçti ve türk futbolu bugün uçuruma doğru gidiyor. ne diyelim ALLAH daha beterinden korusun:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artık yakamızdan düşün yeter bu kadar. benim Sarı Lacivertli Güzide Kulübüm FENERBAHÇEmi düşürdüğünüz bu durumdan dolayı artık GİDİN dönmemek üzere. ben futbolu ve FENERBAHÇEyi çok seven biri olarak sadece futboldan soğutabildiniz. FENERBAHÇEmden asla...
    Sayın Ali KOÇ inşallah başkanımız olarak sizi görürüz...
    yada vefa kucuk olabılr arkladaslar sadec fb degıl tum turkıye rezıl oldu am a toror bıttı ımf borc bıttı sımdıde sıke ıle turkıyeyı karalamak ıstıyor avrupa dıkkat ........:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın spor sever arkadaşlar bu konuya yorumlarınızı getirdiğiniz için ayrı ayrı hepinize saygılarımı sunarım biz sehirciler olarak bir spor sever olarak doğru neredeyse bizlerde orada olmamız gerekir bir futbol karşılaşmasının spordan başka hiç birşey olmadığını bilmemiz gerekir en başta başkanı yöneticisi futbolcusu sahircisi ile konuyu şöyle bir ele alalım hepimiz kahvelerde biranelerde cafelerde fenerlisi cimbomlusu bjk lisi trabzonlusu bursalısı el ele kolkola maçları seyretmiyozmu yaaaa bu durum statlarda neden olmasın gol atan takımın sehircisi goooollll diye sevinirken yanındaki rakip takımın sehircisine taş çakmak bozuk para atmak yerine onun boynuna sarılıpta onu neden teselli etmesin bunların hepsini yapmak çokmu zor bizler spor severler sorarım size

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri