Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arasý

Konu: AzÝz yildirim bu kulÜpten bÝr an Öce uzaklaÞtirilmali

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz yýldýrým ve saz arkadaþlarý koca bir cýnarý bu hallere düþürmüþtür kendi cýkarlarý cin yazýklar olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping UEFA __ Aziz yýldýrým içinde +1 için þok iddia

Alýntý kýnýk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aziz yýldýrým ve saz arkadaþlarý koca bir cýnarý bu hallere düþürmüþtür kendi cýkarlarý cin yazýklar olsun
    Yýldýrým’ýn bu konuþmalarý basýna sýzdýrarak herkese ilan etmesinin, UEFA yetkililerinin tepkisini daha da artýrdýðý iddia edildi. Baþkanýn sert ve kurulu hiçe sayan ifadeleri sonrasýnda UEFA Disiplin Kurulu’nun da +1 yýl daha cezayý Fenerbahçe’ye kestiði öðrenildi. Kýsacasý baþkan Yýldýrým’ýn kontrolsüz savunmasý Fenerbahçe’nin baþýna daha büyük bir dert açtý. herhalde ueafadaki elemanlarý kendi elemanlarý sanmýþ

27.06.2013 tarihinde saat 15,30 da basýn toplantýsý yapacakmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping FB bþk ve oyuncularý ýsýnmadan Kýzarýyorlar

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yýldýrým’ýn bu konuþmalarý basýna sýzdýrarak herkese ilan etmesinin, UEFA yetkililerinin tepkisini daha da artýrdýðý iddia edildi. Baþkanýn sert ve kurulu hiçe sayan ifadeleri sonrasýnda UEFA Disiplin Kurulu’nun da +1 yýl daha cezayý Fenerbahçe’ye kestiði öðrenildi. Kýsacasý baþkan Yýldýrým’ýn kontrolsüz savunmasý Fenerbahçe’nin baþýna daha büyük bir dert açtý. herhalde ueafadaki elemanlarý kendi elemanlarý sanmýþ

27.06.2013 tarihinde saat 15,30 da basýn toplantýsý yapacakmýþ

FB bþk ve oyuncularý ýsýnmadan Kýzarýyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aziz yýldýrým çok büyük ve baþarýlý bir baþkan taki Türkiye'de 2011 e kadar yapýlan bütün þikelerin faturasý ona kesilene kadar 15 yýl dile kolay hüküm sürdü Aziz baþkan ama artýk yolun sonu göründü her ne kadar baþkana kalsa býrakmayacak ama iþte görüyoruz bir þekilde görevine son verecekler biz cezamýzý çekecez öyle yada böyle aklanacaðýz ama kara vicdanlardan daha önceki yapýlan herkesin bildiði hatta itiraflarýn bile olduðu þikeler þerefsizlikler hiç bir zaman temizlenmeyecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fener Tv yi seyretme zahmetinde bulununuz.Orada sabahtan beri tekrarý veriliyor.Tüm kafalardaki sorulara ceevap veriliyor.

Baazý maksatlý sorularada yerli yerýnde cevaplamalarda veriliyor.

Baþkanda gerekenleri söylüyor.

Herkezin fikri kendini baðlar.Beðenirsiniz beðenmezsiniz herkezin kendi takdiridir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlýsý.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Her halde gidiyor galiba !

Alýntý uzmanuyducu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sayýn spor severler ve çok deðerli fenerbahçe taraftarlarý ben bir fenerli olarak yýllardýr aziz yýldýrýmýn bu güzide kulübümüze yarardan çok zarar verdiðini düþünüyorum yýllar öncesinde bir ali þen fiyaskosuda vardý diðer takým taraftarlarýnýn fenerbahçeye karþý kötü yönde sempati duymasýný saðlýyodu herkes fenerbahçemize kötü gözle bakýyodu tam ondan kurtulduk iyi bir baþkan geldi derken þikeci ilebaz diðer spor severlerin vede spor yapan insanlarýn haklarýný içe sayan bir baþkan çýktý karþýmýza ismimiz çýktý þikeciye bende bir spor seven bir kiþi olarak bir fenerli olarak isyan etmek zorunda kaldým vede böyle bir konu açmaya karar verdim fenerbahçeyi seven veya sevmeyen forum üyelerinden bu konuya destek olmalarýný vede artýk temiz bir lig temiz bir spor ortamýnýn olmasýný temenni ederim sagýlarýmla

Hacýosmanoðlu: “UEFA cezalarýndan sonra F.Bahçe için üzülmüþtüm ama basýn toplantýsýný izleyince Yýldýrým’a acýdým. Giderayak Otyakmaz’la aramýza nifak tohumlarý sokmaya çalýþýyor.”
    “UEFA kararlarý sonrasý F.Bahçe camiasý ve cefakar taraftarlarý adýna üzüldüm. Ama basýn toplantýsýna baktýðýmda da acýmaya baþladým Aziz Yýldýrým‘a. Bir insan kendini bu kadar acýnacak duruma düþürmez.

Toplantýda Otyakmaz bana “Sadri baþkana ‘Kulaðýmýza Trabzon ’dan oyuncularýmýza para gönderileceðiyle ilgili dedikodular geldi’ dedim. O da ‘Haberim yok’ karþýlýðýný verdi” dedi. Yýldýrým bunu mu merak ediyor? Otyakmaz benim dostum. Gider ayak aramýza nifak tohumlarý sokmaya çalýþýyor.”

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping olaðanüstü kongreye

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hacýosmanoðlu: “UEFA cezalarýndan sonra F.Bahçe için üzülmüþtüm ama basýn toplantýsýný izleyince Yýldýrým’a acýdým. Giderayak Otyakmaz’la aramýza nifak tohumlarý sokmaya çalýþýyor.”
    “UEFA kararlarý sonrasý F.Bahçe camiasý ve cefakar taraftarlarý adýna üzüldüm. Ama basýn toplantýsýna baktýðýmda da acýmaya baþladým Aziz Yýldýrým‘a. Bir insan kendini bu kadar acýnacak duruma düþürmez.

Toplantýda Otyakmaz bana “Sadri baþkana ‘Kulaðýmýza Trabzon ’dan oyuncularýmýza para gönderileceðiyle ilgili dedikodular geldi’ dedim. O da ‘Haberim yok’ karþýlýðýný verdi” dedi. Yýldýrým bunu mu merak ediyor? Otyakmaz benim dostum. Gider ayak aramýza nifak tohumlarý sokmaya çalýþýyor.”
    Aziz Yýldýrým, UEFA Tahkim Kurulu'ndan olumlu ya da olumsuz ne karar çýkarsa çýksýn F.Bahçe'yi olaðanüstü kongreye taþýyacak.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri