REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: 1 mb mı 2 mb mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 1 mb mı 2 mb mı?

Arkadaşlar, bende daha önce hiç emu yüklemmemiş Sansui sc 6000 cihaz var. Benim bu cihazım 1 mb mı 2 mb mı bunu nasıl anlarım? Cihazımı emulu yapmak için hangi yazılımı yüklemeliyim? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı handsome Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, bende daha önce hiç emu yüklemmemiş Sansui sc 6000 cihaz var. Benim bu cihazım 1 mb mı 2 mb mı bunu nasıl anlarım? Cihazımı emulu yapmak için hangi yazılımı yüklemeliyim? Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
    bu cihazların ilk fabrika çıkışı 1mb'dır. Emu yüklemen sana extra bi şey sağlamaz 2mb yaptırırsan şu andaki en son yazılım ile TPS grubu ve bir çok kanalı izlersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sansuininfabrikadan çıkılı hali 1 mb tır. sonradan 2 mb flaş takılmaktadır. şu an için güncel yazılımıy oktur. kolay gelsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl guncel yazılımı yoktur dostum 2mb da suan butun kanallar full izlenebilmekte lutfen kimseyi yanlıs yonlendirmeyin
    Konu @DnA tarafından (05-11-2006 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım biz burda 1mb fabrikadan orjinal çıkmış cihaz için yorum yaptık. ayrıca kimseyide kandırmadık. sen konuyu iyi oku. belki bizde tam olarak iyi bir açıklama yapamadık ama bizim kimseyi kandırmak gibi bir niyetimiz yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1mb sozum yok zaten basları mahkemyle dertte digicomun
    Sonradan 2mb flash taktırmaktadır demişsin konu ona sapıyor yanlıs anlasılma olabilir
    2mb larda suan emu ile izlenebilen tum kanallar Full acılmaktadır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri