Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahçe şok polis baskını !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Fenerbahçe şok polis baskını !

Fenerbahçe Kulübü'ne sabah saatlerinde polis ekipleri geldi...

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle emniyet görevlileri, Fenerbahçe Kulübü'ne alınan kararı kulübe tebliğ etmek üzere geldi. Mahkemeye davayı açan Recep Özcan'ın da polislerle birlikte Aziz Yıldırım'ın bu toplantıyı düzenleyemeyeceğini bildirmek için kulübe geldiği belirtildi.

Polislerin bu ani ziyareti "Yıldırım'ın basın toplantısının hukuki olmadığı gerekçesiyle engellemek için" olduğu iddia edilse de kulüp tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Konuyla ilgili olarak milletvekili Şamil Tayyar da Yıldırım'ın basın toplantısının hukuka aykırı olduğunu belirten şu tweet'i attı:

--Mahkeme kararına göre Aziz Yıldırım'ın stadda yapacağı toplantı yasal değildir, Gezi işgalinden farkı yoktur
    11:54 AM - 27 Jun 2013

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldığı karar nedeniyle emniyet görevlileri, Fenerbahçe Kulübü'ne alınan kararı kulübe tebliğ etmek üzere geldi. Mahkemeye davayı açan Recep Özcan'ın da polislerle birlikte Aziz Yıldırım'ın bu toplantıyı düzenleyemeyeceğini bildirmek için kulübe geldiği belirtildi.

Polislerin bu ani ziyareti "Yıldırım'ın basın toplantısının hukuki olmadığı gerekçesiyle engellemek için" olduğu iddia edilse de kulüp tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Konuyla ilgili olarak milletvekili Şamil Tayyar da Yıldırım'ın basın toplantısının hukuka aykırı olduğunu belirten şu tweet'i attı:

--Mahkeme kararına göre Aziz Yıldırım'ın stadda yapacağı toplantı yasal değildir, Gezi işgalinden farkı yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

“İcra memuları da Fenerbahçe Kulübü’ne gidiyor ve Aziz Yıldırım’ın görevi yapamayacağını hatırlatmak istiyor. Fenerbahçe bugün de Tahkim Kurulu’na başvurdu. Kamuoyununu aydınlatmak için basın toplantısı yapacak olan Yıldırım’ın bu şartlar altında basın toplantısı yapması mümkün gözükmüyor”muşşş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Taraftardan ‘Yıldırım’ tepki!

“İcra memuları da Fenerbahçe Kulübü’ne gidiyor ve Aziz Yıldırım’ın görevi yapamayacağını hatırlatmak istiyor. Fenerbahçe bugün de Tahkim Kurulu’na başvurdu. Kamuoyununu aydınlatmak için basın toplantısı yapacak olan Yıldırım’ın bu şartlar altında basın toplantısı yapması mümkün gözükmüyor”muşşş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Fener'i yakan müfettiş

AZİZZzzz kupalarını aldımmmm!....Miguel Lietard Fernandez Palacios

Fener'i yakan müfettiş 28 yaşında
    Hazırladığı raporla Fenerbahçe'yi UEFA Disiplin Kurulu'na sevk eden İspanyol müfettiş Miguel Lietard Fernandez Palacios, 6 ay önce bu göreve atandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping yakan derken !

Hazırladığı raporla Fenerbahçe'yi UEFA Disiplin Kurulu'na sevk eden İspanyol müfettiş Miguel Lietard Fernandez Palacios, 6 ay önce bu göreve atandı.

iyi yorum ...!
    yakan derken mi yoksa adaleti sağlayan müfettiş mi ? adamlar adalet olmayan ülkede adalet sağladı .:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping aziz bey bombalıyor !

iyi yorum ...!
    yakan derken mi yoksa adaleti sağlayan müfettiş mi ? adamlar adalet olmayan ülkede adalet sağladı .:45:

//.."Türkiye'de bazı kişiler sürece dahil edilmedi. Sürece dahil edilmeyenler kendilerini masum olarak gördüler. Biz dinlemedeki duruma göre, şike tarifine sokularak cezalandırıldık. Kardeş kanı dökülmesin diye 3 Temmuz sürecinde olanları hep içimize attık.":49:

///..."Hepinizin merak ettiği konuğu Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'den koparılıp Fenerbahçe'yi bölme operasyonunun başarılı olup olmayacağıdır. Aziz Yıldırım'ın kellesini, F.Bahçe'nin kalesini isteyenlerin hevesi kursaklarında kalacaktır."

//.."Hapis yattım. Belki daha da yatacağım. Ama bu mücadeleye devam edeceğim. Aziz Yıldırım olarak ölene kadar mücadele edeceğim."

//.."Hırsız, hırsızlık yapıyor hepimiz seyrediyoruz. Recep Özcan kimdir. Özcan'ı kulüpten ihraç ettik. Özcan, Sayın Ali Şen zamanında yönetim kurulunda görev yapmış, müsteşar yardımcılığı yapmış bir zat. Kendisiyle ilgili suçlamalar var. Konya'daki bir hakime rüşvet vermiş."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping ''Aziz Yıldırım gidene kadar...''

"Çok üzüldüm. Bir Fenerbahçeli olarak hayatımızın en büyük hüznünü yaşıyoruz. Haklı haksız tartışmasına girmiyorum. Buna vesile olan kimse ki ben bunun yüzde yüz Aziz Yıldırım olduğuna inanıyorum. Fenerbahçe tarihine yüz karası olarak geçecek. Aziz Yıldırım gidene kadar Fenerbahçeliliğimi buzdolabına koymuş bir insanım. Aziz Yıldırım gittiği gün ben yine Fenerbahçeliyim. Kalkıp ben bu yüz karasıyla Fener'i kabul edemiyorum"

kim mi beyanat verdi !Melih Gökçek,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Bugün burada Fenerbahçe A.Ş. Başkanı olarak ?

"Bugün burada Fenerbahçe A.Ş. Başkanı olarak konuşuyorum. :49:Beni siz gönderemezsiniz, beni ancak Fenerbahçe Genel Kurulu gönderir. Ben buraya genel kurul iradesiyle geldim. Fenerbahçe'nin bugün burada düştüğü durum çok üzücü."

bu karar da Dernek yazdığı için mi Böyle konuştu acaba ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Olağanüstü kongreye katılacak cesaretiniz yoksa !

Fenerbahçe'ye sonuçlar için değil başlangıçlar için geldim. Aziz Yıldırım'ın kellesini, Fenerbahçe'nin kalesine dikmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalacak. Aziz Yıldırım ne teslim olur, ne teslim eder. Gelin birlik olalım sonra yüz yüze hesaplaşalım. UEFA süreci sonrası Fenerbahçe'ye yakışır bir olağanüstü kongre yapalım. Söyleyeceğiniz ne varsa gelin orada aday olun, söyleyeceğinizi söyleyin. Mahkeme kapılarında değil. Olağanüstü kongreye katılacak cesaretiniz yoksa da sonsuza kadar susun. :45:Ben Fenerbahçe'yi hiçbir zaman siyasete bulaştırmadım, şov yapmadım. Fenerbahçe'yi hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz. Hapis yattım, daha da yatacağım. Ama bu mücadeleye devam edeceğim. Fenerbahçe zarar görmesin diye susuyorum, hapis yatmamak için değil. Şahıslar önemli değil ama Fenerbahçe'ye yapılan karalamalar bizi üzer."

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri