Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Fenerbahçe þok polis baskýný !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Fenerbahçe þok polis baskýný !

Fenerbahçe Kulübü'ne sabah saatlerinde polis ekipleri geldi...

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldýðý karar nedeniyle emniyet görevlileri, Fenerbahçe Kulübü'ne alýnan kararý kulübe teblið etmek üzere geldi. Mahkemeye davayý açan Recep Özcan'ýn da polislerle birlikte Aziz Yýldýrým'ýn bu toplantýyý düzenleyemeyeceðini bildirmek için kulübe geldiði belirtildi.

Polislerin bu ani ziyareti "Yýldýrým'ýn basýn toplantýsýnýn hukuki olmadýðý gerekçesiyle engellemek için" olduðu iddia edilse de kulüp tarafýndan konuyla ilgili herhangi bir açýklama yapýlmadý.

Konuyla ilgili olarak milletvekili Þamil Tayyar da Yýldýrým'ýn basýn toplantýsýnýn hukuka aykýrý olduðunu belirten þu tweet'i attý:

--Mahkeme kararýna göre Aziz Yýldýrým'ýn stadda yapacaðý toplantý yasal deðildir, Gezi iþgalinden farký yoktur
    11:54 AM - 27 Jun 2013

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin aldýðý karar nedeniyle emniyet görevlileri, Fenerbahçe Kulübü'ne alýnan kararý kulübe teblið etmek üzere geldi. Mahkemeye davayý açan Recep Özcan'ýn da polislerle birlikte Aziz Yýldýrým'ýn bu toplantýyý düzenleyemeyeceðini bildirmek için kulübe geldiði belirtildi.

Polislerin bu ani ziyareti "Yýldýrým'ýn basýn toplantýsýnýn hukuki olmadýðý gerekçesiyle engellemek için" olduðu iddia edilse de kulüp tarafýndan konuyla ilgili herhangi bir açýklama yapýlmadý.

Konuyla ilgili olarak milletvekili Þamil Tayyar da Yýldýrým'ýn basýn toplantýsýnýn hukuka aykýrý olduðunu belirten þu tweet'i attý:

--Mahkeme kararýna göre Aziz Yýldýrým'ýn stadda yapacaðý toplantý yasal deðildir, Gezi iþgalinden farký yoktur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

“Ýcra memularý da Fenerbahçe Kulübü’ne gidiyor ve Aziz Yýldýrým’ýn görevi yapamayacaðýný hatýrlatmak istiyor. Fenerbahçe bugün de Tahkim Kurulu’na baþvurdu. Kamuoyununu aydýnlatmak için basýn toplantýsý yapacak olan Yýldýrým’ýn bu þartlar altýnda basýn toplantýsý yapmasý mümkün gözükmüyor”muþþþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Taraftardan ‘Yýldýrým’ tepki!

“Ýcra memularý da Fenerbahçe Kulübü’ne gidiyor ve Aziz Yýldýrým’ýn görevi yapamayacaðýný hatýrlatmak istiyor. Fenerbahçe bugün de Tahkim Kurulu’na baþvurdu. Kamuoyununu aydýnlatmak için basýn toplantýsý yapacak olan Yýldýrým’ýn bu þartlar altýnda basýn toplantýsý yapmasý mümkün gözükmüyor”muþþþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Fener'i yakan müfettiþ

AZÝZZzzz kupalarýný aldýmmmm!....Miguel Lietard Fernandez Palacios

Fener'i yakan müfettiþ 28 yaþýnda
    Hazýrladýðý raporla Fenerbahçe'yi UEFA Disiplin Kurulu'na sevk eden Ýspanyol müfettiþ Miguel Lietard Fernandez Palacios, 6 ay önce bu göreve atandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping yakan derken !

Hazýrladýðý raporla Fenerbahçe'yi UEFA Disiplin Kurulu'na sevk eden Ýspanyol müfettiþ Miguel Lietard Fernandez Palacios, 6 ay önce bu göreve atandý.

iyi yorum ...!
    yakan derken mi yoksa adaleti saðlayan müfettiþ mi ? adamlar adalet olmayan ülkede adalet saðladý .:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping aziz bey bombalýyor !

iyi yorum ...!
    yakan derken mi yoksa adaleti saðlayan müfettiþ mi ? adamlar adalet olmayan ülkede adalet saðladý .:45:

//.."Türkiye'de bazý kiþiler sürece dahil edilmedi. Sürece dahil edilmeyenler kendilerini masum olarak gördüler. Biz dinlemedeki duruma göre, þike tarifine sokularak cezalandýrýldýk. Kardeþ kaný dökülmesin diye 3 Temmuz sürecinde olanlarý hep içimize attýk.":49:

///..."Hepinizin merak ettiði konuðu Aziz Yýldýrým'ýn Fenerbahçe'den koparýlýp Fenerbahçe'yi bölme operasyonunun baþarýlý olup olmayacaðýdýr. Aziz Yýldýrým'ýn kellesini, F.Bahçe'nin kalesini isteyenlerin hevesi kursaklarýnda kalacaktýr."

//.."Hapis yattým. Belki daha da yatacaðým. Ama bu mücadeleye devam edeceðim. Aziz Yýldýrým olarak ölene kadar mücadele edeceðim."

//.."Hýrsýz, hýrsýzlýk yapýyor hepimiz seyrediyoruz. Recep Özcan kimdir. Özcan'ý kulüpten ihraç ettik. Özcan, Sayýn Ali Þen zamanýnda yönetim kurulunda görev yapmýþ, müsteþar yardýmcýlýðý yapmýþ bir zat. Kendisiyle ilgili suçlamalar var. Konya'daki bir hakime rüþvet vermiþ."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping ''Aziz Yýldýrým gidene kadar...''

"Çok üzüldüm. Bir Fenerbahçeli olarak hayatýmýzýn en büyük hüznünü yaþýyoruz. Haklý haksýz tartýþmasýna girmiyorum. Buna vesile olan kimse ki ben bunun yüzde yüz Aziz Yýldýrým olduðuna inanýyorum. Fenerbahçe tarihine yüz karasý olarak geçecek. Aziz Yýldýrým gidene kadar Fenerbahçeliliðimi buzdolabýna koymuþ bir insaným. Aziz Yýldýrým gittiði gün ben yine Fenerbahçeliyim. Kalkýp ben bu yüz karasýyla Fener'i kabul edemiyorum"

kim mi beyanat verdi !Melih Gökçek,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Bugün burada Fenerbahçe A.Þ. Baþkaný olarak ?

"Bugün burada Fenerbahçe A.Þ. Baþkaný olarak konuþuyorum. :49:Beni siz gönderemezsiniz, beni ancak Fenerbahçe Genel Kurulu gönderir. Ben buraya genel kurul iradesiyle geldim. Fenerbahçe'nin bugün burada düþtüðü durum çok üzücü."

bu karar da Dernek yazdýðý için mi Böyle konuþtu acaba ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Olaðanüstü kongreye katýlacak cesaretiniz yoksa !

Fenerbahçe'ye sonuçlar için deðil baþlangýçlar için geldim. Aziz Yýldýrým'ýn kellesini, Fenerbahçe'nin kalesine dikmek isteyenlerin hevesleri kursaklarýnda kalacak. Aziz Yýldýrým ne teslim olur, ne teslim eder. Gelin birlik olalým sonra yüz yüze hesaplaþalým. UEFA süreci sonrasý Fenerbahçe'ye yakýþýr bir olaðanüstü kongre yapalým. Söyleyeceðiniz ne varsa gelin orada aday olun, söyleyeceðinizi söyleyin. Mahkeme kapýlarýnda deðil. Olaðanüstü kongreye katýlacak cesaretiniz yoksa da sonsuza kadar susun. :45:Ben Fenerbahçe'yi hiçbir zaman siyasete bulaþtýrmadým, þov yapmadým. Fenerbahçe'yi hiçbir zaman teslim etmeyeceðiz. Hapis yattým, daha da yatacaðým. Ama bu mücadeleye devam edeceðim. Fenerbahçe zarar görmesin diye susuyorum, hapis yatmamak için deðil. Þahýslar önemli deðil ama Fenerbahçe'ye yapýlan karalamalar bizi üzer."

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri