az daha büyütürlerse ekranı kaplıyacak logo güzel sinema tv lerin boyutunan indirirlerse daha güzel olacak
az daha büyütürlerse ekranı kaplıyacak logo güzel sinema tv lerin boyutunan indirirlerse daha güzel olacak
ben twitt ve mail attım
yeni logalarda HD yazısı dana kadar olmak zorumdamı kendimizi kanaldaki yayınlara veremiyoruz ve logodaki smart yazısı çokmu gerekli ekranı hem kocaman HD ve smart yazısı bu logoyu tasarlayan arkadaşlar görme bozuklugumu yaşıyor?
dsmart üyeleri sizlerde bu konu hakkında dsmarta mail atınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu bayram tv tarafından (01-07-2013 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.
Şu gerçek ki Digitürk kesinlikle gülüyordur bu dsmartın acemiliğine
Digitürk şunu şunu yapacam diyor ,saat veriyor 'günü geldi hemen işleme koyuyor
En çok bu sözlerini seviyorum. Çok profesyonelce ;
Körler için tasarlanmış bir logo bu ne yaaa
arkadaşlar dsmartla ile ilgili şikayetlerimizide buarayada yazalım
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
D-Smart İletişimin mail adresini şu an mail yağmuruna tutuyorum .
Mail yazmaya üşenen arkadaşlara mesaj hazırladım en azından kes-kopyala ile gönderirseniz sevinirim.
İyi günler. Yeni logo değişiklerini merakla beklerken malesef büyük bir şokla karşılaştık. Kanal logoları ekranda güzel duruyor ancak HD Kanallardaki HD ibaresi logoya oranla kesinlikli çok büyük ve orantısız duruyor . Bu sorunun en kısa sürede acilen çözülmesini tüm D-Smart üyeleri olarak istiyoruz. Logoların ve HD ibaresinin küçültülmesini istiyoruz. Lütfen bu konuyu acilen ilgili birimlere iletin. Umarım en kısa sürede olumlu sonuç alırız. Kolay gelsin..
bu logo konusunda d smartı kınamamak elde değil ekranın yarısı logo hl hd yazısı at nalı gibi tabiri caizse.....
Türkiye'de paralı TV platformu ergenliğe yeni giriyor daha, hoş karşılayın. Ne kadar amatörce.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri