REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fair Play Hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izle Fair Play Hakkında

Arkadaslar Fenerbahce-Benfica macında Gökhan gönülün sakatlandığı pozisyonu bilmeyenimiz yoktur fakat, asıl önemli olan sakatlandıktan sonraki görüntülerdir; Gerçek taraftar,insan olan herkesin bence bir yorum yapma gereği vardır diye düşünüyorum,!

Saygılar.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk yorum bende olsun;

Benficalı oyuncular çırpınıyor adeta sağlık ekipleri için ve Gökhanın yanında 2 tane Benficalı var: Ben burada bu tur sakatlanmalarda hiçbir rakip takım oyuncularının bu kadar cırpındığını ve oyuncunun yanında olduğu bir kareye rastlayamadım....

İşte özellikle Fenerbahcey - Galatasaray - Trabzonspor - Beşiktaş ve diğer takım taraftarlarının özellikle izlemesi gerektiği bir pozisyondur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir ingilterede maç izliyoruz taraftarlar bunun oyun oldugunu biliyor ne tel örgü var nede birşey var fanatizm nerede olursa olsun bunun oyun oldugunu bilinmesi gerekiyor.Birisi sakatlandıysa ona el vermesi gerekiyor fair playlik budur.Taraftar olsun oyuncular olsun herkes birlik beraberlik içinde olması lazım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Görüntüleri şimdi izledim gerçekten çok kötü şekilde sakatlanmış.
    Evet olay sonrası benfica lı oyuncular adeta yardım için seferber oluyor
    Bize gelirsek yani bizim liglerde bu tür yardım severlik maalesef yok
    Daha geçen sezon gördük neler olduğunu
    Birbirimizi nasıl yıpratgığımızı
    Ben bundan sonra bizim liglerin düzeleceğini sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ingilterede adamlar karisini kizini cogunu alip tiyatro sinema izlemeye gider gibi maca gidrr serkanin dedigi gibi ne tel orgu var ne bisey onlarda iki kutup var fanatiklik yok taraftar var holigan var ortasi yok
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ingilterede adamlar karisini kizini cogunu alip tiyatro sinema izlemeye gider gibi maca gidrr serkanin dedigi gibi ne tel orgu var ne bisey onlarda iki kutup var fanatiklik yok taraftar var holigan var ortasi yok
    bizler rakip takım şampiyon oldu diye polis otolarını yakmayı cami kapılarını kırmayı polsle çatışmayı vs. vs iyi biliriz bunun değişeceğinide sanmıyorum yöneticiler seyirciyi sürekli kışkırtıyor,her yıl bir önceki yıldan kötüye gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizler rakip takım şampiyon oldu diye polis otolarını yakmayı cami kapılarını kırmayı polsle çatışmayı vs. vs iyi biliriz bunun değişeceğinide sanmıyorum yöneticiler seyirciyi sürekli kışkırtıyor,her yıl bir önceki yıldan kötüye gidiyor
    Aynen öyle, özelliklede Trabzon sporun baskanları (Eski - yeni) insanlar ölüyor sahıslar hala milleti kışkırtmayı sağlıyor kimsede ne diyorsunuz demiyor,
    İşin en vahim aslında sorgulanması gereken bölümü ise: Ezeli dost rakibi Galatasarayın bazı kesimleri bu görüntürle dalga gecçip Ti ye alıp haber yorum paylaşım yapıyor yazık gercekten cok yazık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İngiltereden örnek verirsek olaya ordan bakarsak
    Evet orda adamlar çok güzel şekilde maç izliyorlar
    Kesinlikle maçlarda kötü yani futbol ortamını bozacak durumlar olmaz
    Bunun bir çok nedeni vardır
    İngilterde bir çok taraftarda kombine kartlar vardır
    Yani hepsi kim olduğu belli
    Birde onlarda cezalar çok ağır
    Eğer bir taraftar kötü uygunsuz bir hareket yaptığında mutlaka kombine kartı
    Elinden alınıyor ve bu kişinin bir daha maça girişi yasaklanıyor.
    Hatta stadlarda yüz tarayıcısı vardır. Kimin ne olduğj ortaya çıkıyor.
    Adamlarda kurallar var ve bu kurallar her zaman kişiler ne olursa olsun ıygulanıyor.
    Bizdeki gibi değil 'farkındaysanız hep güzel örneklerde ingiltere futbolu gösterilir .
    Bu arada bende maçlarını izlerim hatta koyu bi man unt taraftarıyımdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben çok üzülmüştüm dua etmeye başlamıştım gözlerim dolmuştu adam öldü heralde diye ALLAH hepimizi böyle kazalardan korusun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Görüntülerde de var adam tekmeyi sallıyor istemeden olduğu belli Benficalılar sağlık ekiblerine sesleniyor bizimkliler oyuncuya saldırıyor bırakın kavgayı vs adam gidiyo orda dili boğazına kaçtığı anda mudahale edilmezse zaten kim olursa olsun gider:
    ve en ilginç olanı videoda da görüceksiniz 2 benficalı gökhanın başında ama fener formasını giyipte artislik yapanlar oyuncuya saldırmaya calışma peşinde ...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri