Bir bakalım supersatforum uyeleri normal sd cihazlardan bıkıp normal full hd uydu cihazlarına geçmişlermi.Ayrıca ankete oy veren arkadaşlarımız mutlaka kullandıkları hd cihaz modellerinide yazarlarsa sevinirim
Anketimiz 30 gun surecektir.
Evet
Hayır
Bir bakalım supersatforum uyeleri normal sd cihazlardan bıkıp normal full hd uydu cihazlarına geçmişlermi.Ayrıca ankete oy veren arkadaşlarımız mutlaka kullandıkları hd cihaz modellerinide yazarlarsa sevinirim
Anketimiz 30 gun surecektir.
evet, gigablue kullanıyorum gayet memnunum.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Var artık hızla HD ye geçiş başlamalı zaten yakında 4K piyasaya çıkıcak biz daha HD yi tamamlıyamadık
Üstelik gözlerimize sağlık açısından da faydalı bir yayın HD sistemi
dm800hd sim3 kullanıyorum ve memnunum
Teşekkur ustad
Benim kullandıgım cihaz next hd COOL bende memnunum tv nin arkasında duruyor ondisplay bölümünü tv nin üst tarafa yerleştirdim flaş diske mp3 atıyorum video atıp izleyebiliyorum en basitide softcam yuklemesi k.eyleri yuklemek basit
Bende de "Next 20000 HD Cihaz var ve Memnunum !!
(Cihazda en sevdiğim şey "Kayıt olayı (USB) sorunsuz yapıyor ""
hd next ye 15000 hd dsmart
![]()
Bende hd cihaz yok ilk ankete hayır veren benim sanırım
normal dreambox 100 ve 500s serisi var.Lcd-Led Veya plazma ekranlarında mutlaka hd yayın gerekiyor.SD Kanallar normal tüplü tv deki gibi net göstermiyor
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şuan DİGİTURK DCR 5002 SD cihaz kullanıyorum 1 aya kadar LED tv alıp DİGİTURK HD Humax 9504'e geçmeyi planlıyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri