Bir bakalým supersatforum uyeleri normal sd cihazlardan býkýp normal full hd uydu cihazlarýna geçmiþlermi.Ayrýca ankete oy veren arkadaþlarýmýz mutlaka kullandýklarý hd cihaz modellerinide yazarlarsa sevinirim
Anketimiz 30 gun surecektir.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Bir bakalým supersatforum uyeleri normal sd cihazlardan býkýp normal full hd uydu cihazlarýna geçmiþlermi.Ayrýca ankete oy veren arkadaþlarýmýz mutlaka kullandýklarý hd cihaz modellerinide yazarlarsa sevinirim
Anketimiz 30 gun surecektir.
evet, gigablue kullanýyorum gayet memnunum.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Var artýk hýzla HD ye geçiþ baþlamalý zaten yakýnda 4K piyasaya çýkýcak biz daha HD yi tamamlýyamadýk
Üstelik gözlerimize saðlýk açýsýndan da faydalý bir yayýn HD sistemi
dm800hd sim3 kullanýyorum ve memnunum
Teþekkur ustad
Benim kullandýgým cihaz next hd COOL bende memnunum tv nin arkasýnda duruyor ondisplay bölümünü tv nin üst tarafa yerleþtirdim flaþ diske mp3 atýyorum video atýp izleyebiliyorum en basitide softcam yuklemesi k.eyleri yuklemek basit
Bende de "Next 20000 HD Cihaz var ve Memnunum !!
(Cihazda en sevdiðim þey "Kayýt olayý (USB) sorunsuz yapýyor ""
hd next ye 15000 hd dsmart
![]()
Bende hd cihaz yok ilk ankete hayýr veren benim sanýrým
normal dreambox 100 ve 500s serisi var.Lcd-Led Veya plazma ekranlarýnda mutlaka hd yayýn gerekiyor.SD Kanallar normal tüplü tv deki gibi net göstermiyor
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Þuan DÝGÝTURK DCR 5002 SD cihaz kullanýyorum 1 aya kadar LED tv alýp DÝGÝTURK HD Humax 9504'e geçmeyi planlýyorum.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri