Saran Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Sadettin Saran, son günlerde yaþanan geliþmeler üzerine bir basýn açýklamasý yaptý.
Saran; Aziz Yýldýrým ve yönetimini UEFA'ya anlamaya ve doðru stratejiler belirlemeye davet ederken; Yýldýrým'ýn basýn toplantýsýnda bahsettiði 'ihraç' kararlarýný kaldýrmasý durumunda sarý-lacivertli kulübün baþkan adayý olacaðýný açýkladý. "GENEL KURULDAKÝ YERÝMÝ, 'BAÞKAN ADAYI' SIFATIYLA ALIRIM"
DALLAS BAHÇE !
*--Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çaðlar, Birleþik Fenerbahçe Vakfý Baþkaný Aziz Yýlmaz'ýn DÜN AKÞAMTV8'deki Telegol programýnda kendisi hakkýnda ileri sürdüðü "Mafya" iddialarýna sert yanýt verdi.
HTSPOR'a konuþan Yüksel Çaðlar, "Aziz Yýlmaz diye birisi televizyona baðlanýp benim adýmý aðzýna almýþ ve yakýþýk olmayan sözler sarf etmiþtir. Aziz Yýlmaz önce o þu sorulara yanýtlar versin.
*--- Aziz Yýlmaz, 12-13 yýl önce Mehmet Ali Aydýnlar'ý arayýp kendisine verdiði destekten dolayý 1 milyon Dolar haraç istedi mi istemedi mi? Ýkisi de canlý þahit. Mehmet Ali Aydýnlar beni aradý 'Aðabey ne yapayým?' diye sordu. Aziz Yýlmaz'a haber yolladým. 'Annen hasta, hastaneye gönderirsin. Doðum olur, kazan belan olur, hastaneye gönderirsin ücret ödemezsin. Herkes bizi dost bilir. Ahlaksýzlýðýn ötesinde ailene de ayýptýr. Bunu yapman çok ayýp' dedim. O da bana 'Sen karýþma, ben bu parayý Mehmet Ali Aydýnlar'dan alacaðým' dedi. Biz de adamlýk ettik, Aydýnlar'ýn yanýna sevdiðimiz dostlarýmýzý gönderdik. Aziz Yýlmaz þimdi Mehmet Ali Aydýnlar'ý övüyor. Aydýnlar'ýn ofisini basmadý mý, tehdit etmedi mi! Bunu herkes biliyor. Ben doðru bildiðim yoldan sapmam. Fenerbahçe için çirkin olaylarla ahlaki boyutlar çerçevesinde mücadele edeceðim.
*--1998'de Aziz Yýldýrým'ýn tek oyla seçildiði kongrede yaþananlarý kimse bilmiyor. 3-4 gün kala Aziz Yýlmaz beni arayýp 'Aziz Yýldýrým bana 500 bin dolar versin. Vefa Küçük'ten desteðimi çe***im, onu destekleyeyim' dedi
TAM DALLAS dizisi
yorum ;;bu ne böyle ? paralar dönüyor fb ne hale soktular
Fenerbahçe Futbol A.Þ Yönetim Kurulu Baþkaný Aziz Yýldýrým'ýn "Egemen Baðýþ'ýn sözleri düþündürücü" açýklamasýyla ilgili olarak,
"Sayýn Yýldýrým son günlerde herhalde yaþadýðý stresin etkisi altýnda sapla samaný birbirine karýþtýrmýþ" dedi.

Teþekkur:
Beðeni: 

![8[1]](images/sfsmile/8[1].gif)
Alýntý

Yer imleri