REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: genel kilit açılmıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

genel kilit açılmıyor

arkadaşlar herkese merhaba
    sunny at 1030 dcıskyz cihazıma 03.11.2006 tarihli yazılımı yükledim cihazımın genel kilit menusunü değiştiremiyorum.Kulandığım şifreyi kabul etmiyor.Yazılımı yükledikten hemen sonra bu hale geldi kanal kilidi açılıp kapanıyor .Ama genel kilit seçeneğini değiştiremiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny yazılımı attıysanız cihazın kilit kodunu sıfırlamak icin menuye basılır ve sistem ayarlarının üzerine gelinir OK basılır ve kumantadan sırasıyla KIRMIZI+YESİL+SARI+MAVİ tuşlanır sistem menusu acilir artık kilit kodunuz 0000 olmustur

kaon yazılmı attıysanız master şifre 463330

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny yazılımı attıysanız cihazın kilit kodunu sıfırlamak icin menuye basılır ve sistem ayarlarının üzerine gelinir OK basılır ve kumantadan sırasıyla KIRMIZI+YESİL+SARI+MAVİ tuşlanır sistem menusu acilir artık kilit kodunuz 0000 olmustur

kaon yazılmı attıysanız master şifre 463330
    teşekürler sayın tike belirtiğiniz şekilde uyguladım sorun çözüldü.

:45: ilgin için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevindim arkadasim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son yazılımı yükledim cihaz hiç açılmıyor ne menü nede başka birşey yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alize2001 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son yazılımı yükledim cihaz hiç açılmıyor ne menü nede başka birşey yardımcı olursanız sevinirim
    Arkadaşım cihazın sistem bilgisine bakıp Hw'si aynı olan yazılımımı yükledin yoksa bakmadanmı yükledin.Yüklemeden evvel kurukafa attınmı?Biraz bilgi verirsen yardımcı olabiliriz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alize2001 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın ön panlinde her hangi bir harf ve ya nokta yazıyorsa direk kuru kafayı yükle,sonra H/W-si uyqun yazlımı at, ön panelde F yazıyorsa direk KKE softcam yükle, kolay gelsin KAON,SUNNY kolaylıkla bozulmaz, en kötü halde ön panelde bir yazı çıkmaz,bunun da çözümü Jtaq-la oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi paylaştıkça çoğalır. teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam 1 numarasın çok çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 gündür genel kiliti çözememiştim
    teşekkür

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri