Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: genel kilit açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

genel kilit açýlmýyor

arkadaþlar herkese merhaba
    sunny at 1030 dcýskyz cihazýma 03.11.2006 tarihli yazýlýmý yükledim cihazýmýn genel kilit menusunü deðiþtiremiyorum.Kulandýðým þifreyi kabul etmiyor.Yazýlýmý yükledikten hemen sonra bu hale geldi kanal kilidi açýlýp kapanýyor .Ama genel kilit seçeneðini deðiþtiremiyorum.yardýmlarýnýz için þimdiden teþekürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sunny yazılımı attıysanız cihazın kilit kodunu sıfırlamak icin menuye basılır ve sistem ayarlarının üzerine gelinir OK basılır ve kumantadan sırasıyla KIRMIZI+YESİL+SARI+MAVİ tuşlanır sistem menusu acilir artık kilit kodunuz 0000 olmustur

kaon yazılmı attıysanız master şifre 463330

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekürler

Alýntý tike® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sunny yazýlýmý attýysanýz cihazýn kilit kodunu sýfýrlamak icin menuye basýlýr ve sistem ayarlarýnýn üzerine gelinir OK basýlýr ve kumantadan sýrasýyla KIRMIZI+YESÝL+SARI+MAVÝ tuþlanýr sistem menusu acilir artýk kilit kodunuz 0000 olmustur

kaon yazýlmý attýysanýz master þifre 463330
    teþekürler sayýn tike belirtiðiniz þekilde uyguladým sorun çözüldü.

:45: ilgin için teþekürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevindim arkadasim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

son yazýlýmý yükledim cihaz hiç açýlmýyor ne menü nede baþka birþey yardýmcý olursanýz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alize2001 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    son yazýlýmý yükledim cihaz hiç açýlmýyor ne menü nede baþka birþey yardýmcý olursanýz sevinirim
    Arkadaþým cihazýn sistem bilgisine bakýp Hw'si ayný olan yazýlýmýmý yükledin yoksa bakmadanmý yükledin.Yüklemeden evvel kurukafa attýnmý?Biraz bilgi verirsen yardýmcý olabiliriz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alize2001 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cihazýn ön panlinde her hangi bir harf ve ya nokta yazýyorsa direk kuru kafayý yükle,sonra H/W-si uyqun yazlýmý at, ön panelde F yazýyorsa direk KKE softcam yükle, kolay gelsin KAON,SUNNY kolaylýkla bozulmaz, en kötü halde ön panelde bir yazý çýkmaz,bunun da çözümü Jtaq-la oluyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi paylaþtýkça çoðalýr. teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam 1 numarasýn çok çok teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3 gündür genel kiliti çözememiþtim
    teþekkür

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri