Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yaptı.

Saran; Aziz Yıldırım ve yönetimini UEFA'ya anlamaya ve doğru stratejiler belirlemeye davet ederken; Yıldırım'ın basın toplantısında bahsettiği 'ihraç' kararlarını kaldırması durumunda sarı-lacivertli kulübün başkan adayı olacağını açıkladı. "GENEL KURULDAKİ YERİMİ, 'BAŞKAN ADAYI' SIFATIYLA ALIRIM"

DALLAS BAHÇE !

*--Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar, Birleşik Fenerbahçe Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'ın DÜN AKŞAMTV8'deki Telegol programında kendisi hakkında ileri sürdüğü "Mafya" iddialarına sert yanıt verdi.

HTSPOR'a konuşan Yüksel Çağlar, "Aziz Yılmaz diye birisi televizyona bağlanıp benim adımı ağzına almış ve yakışık olmayan sözler sarf etmiştir. Aziz Yılmaz önce o şu sorulara yanıtlar versin.

*--- Aziz Yılmaz, 12-13 yıl önce Mehmet Ali Aydınlar'ı arayıp kendisine verdiği destekten dolayı 1 milyon Dolar haraç istedi mi istemedi mi? İkisi de canlı şahit. Mehmet Ali Aydınlar beni aradı 'Ağabey ne yapayım?' diye sordu. Aziz Yılmaz'a haber yolladım. 'Annen hasta, hastaneye gönderirsin. Doğum olur, kazan belan olur, hastaneye gönderirsin ücret ödemezsin. Herkes bizi dost bilir. Ahlaksızlığın ötesinde ailene de ayıptır. Bunu yapman çok ayıp' dedim. O da bana 'Sen karışma, ben bu parayı Mehmet Ali Aydınlar'dan alacağım' dedi. Biz de adamlık ettik, Aydınlar'ın yanına sevdiğimiz dostlarımızı gönderdik. Aziz Yılmaz şimdi Mehmet Ali Aydınlar'ı övüyor. Aydınlar'ın ofisini basmadı mı, tehdit etmedi mi! Bunu herkes biliyor. Ben doğru bildiğim yoldan sapmam. Fenerbahçe için çirkin olaylarla ahlaki boyutlar çerçevesinde mücadele edeceğim.

*--1998'de Aziz Yıldırım'ın tek oyla seçildiği kongrede yaşananları kimse bilmiyor. 3-4 gün kala Aziz Yılmaz beni arayıp 'Aziz Yıldırım bana 500 bin dolar versin. Vefa Küçük'ten desteğimi çe***im, onu destekleyeyim' dedi

TAM DALLAS dizisi

yorum ;;bu ne böyle ? paralar dönüyor fb ne hale soktular

Fenerbahçe Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Egemen Bağış'ın sözleri düşündürücü" açıklamasıyla ilgili olarak,

"Sayın Yıldırım son günlerde herhalde yaşadığı stresin etkisi altında sapla samanı birbirine karıştırmış" dedi.