REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sigara ve Alkole Zam Geldi!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Adnan70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ciddi söylüyorum, sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Zihniyet ve niyet birileriyle aynı. Dar bir bakış açısı ve sadece bakıyorsunuz. Ramazan pidesine yapılan gizli zamdan haberiniz varmı. Sadece onu merak ettim. Ha sizi kandırması kolay. İstanbulda fiyat aynı, ne ala. Ancak gramjından 100 gram çalarak size ramazan pidesinde % 25 zam yaptıklarından haberdamısınız. Bu durumda sizin dediğinize ve dilediğinize göre ramazan pideside zararlı madde demek. Lütfen at gözlüklerini çıkarıp dünyaya daha geniş bir açıyla baksanız. Afiyet bal şeker olsun.
    esas at gözlüğüyle bakan sizisniz sigara alkol sağlığa zararlı değilmi trafik kazalarının coğu alkolden değlimi şimdi alkol ile pidenin ne alakası var ben onu anlayamadım siz o zaman sigara ve ickiye devam edin nasıl olsa zararlı değilmiş pide ekmek filan almayın sağlıa zararlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    esas at gözlüğüyle bakan sizisniz sigara alkol sağlığa zararlı değilmi trafik kazalarının coğu alkolden değlimi şimdi alkol ile pidenin ne alakası var ben onu anlayamadım siz o zaman sigara ve ickiye devam edin nasıl olsa zararlı değilmiş pide ekmek filan almayın sağlıa zararlı
    Olayı ETÜD edememişiniz hepsi O.....Arkadaşımız diyorki SİGARA İÇKİYE aleni zam ama GIDA MADDELERİNE ise GİZLİ ZAM....Şİmdi olayın özü ne biliyormusunuz SİGARA + İÇKİ içmeyen gelecek diyecekki zaten ZARARLI yap yapabildiğin kadar ZAM yani nasılsa bana bir şey DOKUNMUYOR bunları içenler düşünsün,,, iyide bu durum BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN mantığından başka bir şey değil.Toplum işte böyle AYRIŞTIRILIYOR...Bugün BANA amaaa yarın SİZEEE...... :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

------------------
    Konu Vatron tarafından (04-07-2013 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sizin anlamamanız zaten normal. Anlasaydınız şaşardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz siyasi olarak düşündüğünüz icin herşeyden birşeyler cıkartıyorsunuz hayat malesef siyaset değil
    Konu kınık tarafından (04-07-2013 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ramazan oncesi ince ayar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz siyasi olarak düşündüğünüz icin herşeyden birşeyler cıkartıyorsunuz hayat malesef siyaset değil
    Eyvallah üstat bende onu anlatmaya çalışıyorum. Siyaset ve siyasetçilerin hepsinden nefret eden biri olarak demem o ki;bunların hepsi kişisel hırslarından dolayı yapıcı olmaktan ziyade yıkıcı niyetlerle insanları birbirlerine düşman edecek duruma geldi.Kimsenin birbirine sabrı kalmadı. Zaten Türkiye de meleği al siyasete sok, fazla değil 6 ay sonra şeytan olur. Siyasiler sefasını sürer, sen ve ben gibiler de birbirimizi yeriz. Hürmetler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

enflasyon çıkar zam, sel olur zam, kuraklık olur zam, akdeniz de sel oldu domatese zam, peki marmarada domates üretnin neresi sızlıyorda o da zam yapıyor. fırsatçı bencil bir toplum olduk. yukarıdaki bikaç yorumu okuyunca anlaşılıyor zaten. uzuna verme kısaya ver, dara verme bola ver. eşşekle semeri arasındaki ilişki, tuttuğum parti yaparsa iyi diğeri yaparsa kötü.
    Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir zamanlar bir bilen vardı.Hesabı kitabı çok iyi bilirdi.Açtımı ağzını "Türkiye'nin şu kadar nüfusu köylü,bu köylünün de yüzde bilmem kaçı geçimini tütünden sağlar!" derdi.
    Önce tütün üreticsi sonrada tütün işçiliğinden ekmemeğini kazananlar safdışı edildi.Yetmedi,tütün fabrikalarının kapısına kilit vuruldu.
    Önce amerikan sermayesi geldi.Peşinden Virjınya tütünü türk tarlalarında yeşermeye başladı.Sonra özelleştirme adına devlete ait ne kadar tekel ürünü varsa yok pahasına elden çıkarılıp "Devlet bu kamburdan kurtuldu!" diye demokrasi ve gelişmişlik nutukları atıldı.Sonra "Çok bilen" biri iktidarın sahibi oldu.Vergiyi tabana yaygınlaştıramayınca,işin kolayına kaçıp gariban akşamcıların,zaten yaşamı duman olmuş zavallı tiryakilerin cebine göz dikti.Bu arada çok hızlı bir değişim oldu.Türkiyede siğaraya,içkiye zam yapıldıkça Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentinde üretilen her marka Türk siğarası %50 indirimle bakkallara bile uğramadan tiryakiye ulaşmaya başladı.Sanki oradaki üretim teşvik ediliyor,pazarlamasına da göz yumuluyor gibiydi.Acaba Kuzey Irakta kimler ortaklık kurmuşlardı.>>Bu kumpas nasıl çalışıyordu? Nedense bu durum pek sorgulanmadı ?...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

philip morris grubu bu zammı fiyatlara yansıtmayacak haberiniz olsun sadece hatırlatma...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri