Teşekkur: 0
Ramazan oncesi ince ayar
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
enflasyon çıkar zam, sel olur zam, kuraklık olur zam, akdeniz de sel oldu domatese zam, peki marmarada domates üretnin neresi sızlıyorda o da zam yapıyor. fırsatçı bencil bir toplum olduk. yukarıdaki bikaç yorumu okuyunca anlaşılıyor zaten. uzuna verme kısaya ver, dara verme bola ver. eşşekle semeri arasındaki ilişki, tuttuğum parti yaparsa iyi diğeri yaparsa kötü.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
philip morris grubu bu zammı fiyatlara yansıtmayacak haberiniz olsun sadece hatırlatma...
sigara hiç kullanmadım
alkolde hepsinin tadını çeşidini bilirim.
bir dönem çok kullanıp bırakmıştım. şimdi param çok 4 tane alacağıma 6 7 tane alıp çekiyorum kafayı. böylece ülkeme destek oluyorum madden
bir iş yapacaksanız tam yapın yada yapmayın.
cep telefonlarında imei değiştirmelerin, kaçak telefon kullanmanın önune gecemeyen devlet şimdi kendi çıkarını düşünüp 100tl vergi ile kayıt altına alıyor telefonları.
alkoldede oyle. zaten bu işin sonu yok, kendi payıma olanı fazlasıyla alayım diyor.![]()
Tanıdığım çok güzel insanlar hizmet sevdası ile girdiler siyasete, içlerinden gerçekten doğru olanlar kısa süre sonra siyasetin pisliğini gördüklerinde derhal kendilerini dışarı attılar, diğerleri mi onları hiç sormayın, yıllar önce borçlarını ödeyemeyenler şimdi padişah gibi oldular.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri