REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sigara ve Alkole Zam Geldi!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sigara ve Alkole Zam Geldi!

Sigara ve alkollü içkilerde ÖTV, UFE'ye bağlı olarak bugünden itibaren geçerli olmak üzere; %2,46 artırıldı...

Rakıdan alının ÖTV, 79 TL'den 81 TL'ye; şaraptan alının ÖTV 3,53 TL'den 3,61 TL'ye, biradan alınan ÖTV 0,63 kuruştan 0,64 kuruşa yükseldi.
    Bugün açıklanan yüksek enflasyon rakamlarından sonra söz konus ÖTV artışının olacağına yönelik beklenti oluşmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskiden Ankara Viskisinden bile daha ucuz olduğu için kaliteli viskileri dövizle "Gümrük Kapılarından" aldırırdık.Şu anda Türkiyede 70CClik bir rakının bedeli,Kıbrısta 25 Tl.Bizdeki fiatı ise 70 Tl.Yurt dışında daha da ucuz.Bu konuda milliyetçi olmanın adı:enayi kalmaktır.Sayın Başbakan ül***e yeni bir elbise giydirme çabasında.İnşallah dar olup sıkmaz,bol gelip çuvala dönmez!.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapılacaksa zam bunlara yapılsın.

Millet derdim var sıkıntım var deyip içiyor. Bazısıda zevkine ona bişi diyemem zevki olanın zaten parasıda vardır..Derdin varsa sıkıntın varsa bunlardan uzak durur bunlara vereceğin parayla derdini sıkıntını çözersin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sikıştılarmı içkiye sigaraya zam yaparlar ondan sonra milli içkimiz ayran derlar ondan sonra içkive sigaradan aldıkları vergleri ceplerine indirirler bunlar nasıl islam nasıol musluman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Millet derdim var sıkıntım var deyip içiyor. Bazısıda zevkine ona bişi diyemem zevki olanın zaten parasıda vardır..Derdin varsa sıkıntın varsa bunlardan uzak durur bunlara vereceğin parayla derdini sıkıntını çözersin.
    vollkan bey ebette hepsinin olmazsa ile bir çoğunun parası var ve içiyor içiyor diye soymak prasını gasp etmek hakmıdır?
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

zam kesinlikle zararlı maddelere yapılmalı:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zam kesinlikle zararlı maddelere yapılmalı:45:
    Ciddi söylüyorum, sizi anlamakta zorluk çekiyorum. Zihniyet ve niyet birileriyle aynı. Dar bir bakış açısı ve sadece bakıyorsunuz. Ramazan pidesine yapılan gizli zamdan haberiniz varmı. Sadece onu merak ettim. Ha sizi kandırması kolay. İstanbulda fiyat aynı, ne ala. Ancak gramjından 100 gram çalarak size ramazan pidesinde % 25 zam yaptıklarından haberdamısınız. Bu durumda sizin dediğinize ve dilediğinize göre ramazan pideside zararlı madde demek. Lütfen at gözlüklerini çıkarıp dünyaya daha geniş bir açıyla baksanız. Afiyet bal şeker olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu zamalara üzülmedim, içenlere hayırlı olsun diğelim. ama insan yaşamına lazım olupta ucuz olması gereken yerde habire zam yapılan gıda su elektrik unutmadan benzin zamlarını burdan kınamak istiyorum. yaşam bu kadar pahalı olmamalı.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne koyarsan kazana o gelir kepçene daha bu günleride arayacagız geçmiş olsun hepimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigaraya biraktim sukurler olsun içkiyi pekte aramam ama bufemde her çesit içkim mevcuttur avrupa ile aradaki farki bakiyorum yari yariya katlanmis gibi sanki eskiden gumruklerde istedigimiz kadar içki alabiliyorduk. simdi ise bir litre pasaport basi veriyorlar benim tavsiyem ayran içersine biraz alkol damlatip oyle içmeniz )

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri