sigara hiç kullanmadım
alkolde hepsinin tadını çeşidini bilirim.
bir dönem çok kullanıp bırakmıştım. şimdi param çok 4 tane alacağıma 6 7 tane alıp çekiyorum kafayı. böylece ülkeme destek oluyorum madden
bir iş yapacaksanız tam yapın yada yapmayın.
cep telefonlarında imei değiştirmelerin, kaçak telefon kullanmanın önune gecemeyen devlet şimdi kendi çıkarını düşünüp 100tl vergi ile kayıt altına alıyor telefonları.
alkoldede oyle. zaten bu işin sonu yok, kendi payıma olanı fazlasıyla alayım diyor.![]()
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Da daha iyi bir GELİR KAYNAĞI var aslında o da PIRLANTA imiş ZÜMRÜT müş vs den HİÇ alınmayan yada nerdeyse alınmasada olur denen KDV oranı...Sözüm ona ZARARLI MADDE lerden alınır en büyük GELİR KAYNAĞIDIR Devlet için amaaa iş KIYMETLİ TAŞLARA gelince 3 maymunu oynarlar..Çünki işlerine öyle gelir,çünki kendileri UĞRAŞIRLAR bu tip işlerle..Anlayana saz anlamayana davul zurna az...
Kumarın adı değiştirilip ŞANS OYUNU yapılınca,kitaba uygun düşüyor!Yani dinen de mübah mı oluyor?Öyleyse şu içkinin de adını değiştirip Akşamcı Meşrubatı dersek her halde kitaba ters düşmeyiz.Devlet hem alabildiğince vergi alacak,hem de hor görecek.Buna Allah rıza gösterir mi?Hiç kimsenin,hele de devleti yönetenlerin insanları dinle,imanla ve Allah adını kullanarak aldatma hakları yoktur.![]()
Tanıdığım çok güzel insanlar hizmet sevdası ile girdiler siyasete, içlerinden gerçekten doğru olanlar kısa süre sonra siyasetin pisliğini gördüklerinde derhal kendilerini dışarı attılar, diğerleri mi onları hiç sormayın, yıllar önce borçlarını ödeyemeyenler şimdi padişah gibi oldular.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri