REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Receiver tavsiyesi lütfen.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Receiver tavsiyesi lütfen.

Merhaba ;

Forumunuza yeni üye oldum ve herkese selamlar.

Konuya hakim uzman arkadaşlardan yönlendirme- yardım talep ediyorum.

47et5e televizyonum dün kuruldu. Çanak anten bağlantısınıda yaptırdım. quad lnb aldım ve turksat a , eski çanağı ise hotbird e yönlendirdik.

Bir tek hd reiver almak kaldı.

Receiverdan beklentim ;

- Server , ip tv kullanacağım bu konularda sorun çıkarmaması. ( burada da özel yönlendirme isteğim olacak )

- Logitec Z5500 e bağlayacağım ve optik ses çıkışı bulunmalı.

- Internet için kablo çekmem imkansız dolayısı ile dahili wifi olmalı.

- Madiaplayer özellikleride mümkün olduğunca iyi olmalı z5500 ile ***ifli film izleyebilmeliyim.

- (Şuan için biraz fantastik olarak düşünsemde ) bir kanalı izlerken diğer kanalı kayıt edebilmeliyim .( Ben maçımı izlerken hanımın dizisini kaydetsin gibi ) Ve ya bir kanalı izlerdek pip ile diğer kanalı açabilmek.

GİGABLUE HD QUAD sanırım bu ihtiyaçlarımı karşılayan bir ürün fakat bütçeyi epey bir zorluyor. HD800 gibi bir model var dı araştırdığım sanırım o da tek tunerli .

Sizce ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz ?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HD uydu alıcısı için nekadar bütçe ayırdınız bilmiyorum ama forumda birçok kişi ATLANTA HD Box kullanıyorlar ve çok memnunlar. Birde Android işletim sistemli Next Pandora çıktı onada bakabilirsiniz.

Youtube danda 2 tane video ekledim buradan bakıp karar verebilirsiniz.

Next Pandora.

[YOUTUBE]EOqX89KpSXU[/YOUTUBE]

Atlanta HD Box

[YOUTUBE]Z4-OdoWYN_o[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gigablue hd quad olan yaklasık 900 tl gibi fiyatı var. İstediğim özellikleri sağlayan ve satış sonrasında da desteği bol olan bir cihaz arıyorum. Fiyatına gelince max 700 civarı diyelim esnetebiliriz işlevselliğine göre ?
    vu + duo2 filan var onlarda olabilir ama karar veremedim ilk defa bir receiver alacağım ve server ip tv olayları konusunda da pek bilgim yok açıkcası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vlkn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gigablue hd quad olan yaklasık 900 tl gibi fiyatı var. İstediğim özellikleri sağlayan ve satış sonrasında da desteği bol olan bir cihaz arıyorum. Fiyatına gelince max 700 civarı diyelim esnetebiliriz işlevselliğine göre ?
    vu + duo2 filan var onlarda olabilir ama karar veremedim ilk defa bir receiver alacağım ve server ip tv olayları konusunda da pek bilgim yok açıkcası

Dediğim gibi forumda Atlanta kullananlar mevcut yorumlarıda oldukça olumlu. Bir iki hafta sonra bende HD cihaz almayı düşünüyorum buda ATLANTA olacak galiba. Ama siz yinede kendi zevkinize göre başka markalarada yönelebilirsiniz.

Atlanta İP TV ve serverde mükemmel çalıştığını söylüyor kullanıcıları.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım ben Atlanta Hd Box kullanıyorum.Cihazımdan oldukça memnunum.Ancak media player özelliği zayıf.Tek eksiği bu diyebilirim.Onun dışında cihaz oldukça iyi.Bir yayını kaydedip öteki yayını izlemek istiyorsan atlanta xtrend et 9000 cihazını tercih edebilirsin.Fiyatı en son 800 civarıydı.Ama şuan 755 tl miş.İşte adres. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet yok mu hiç uzman yardım edebilecek ?

Vu + duo mu
    gigablue quad mı ?
    atlanta xtrend et 9000 mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aradığınız özellikler machina 3d'dede mevcut, birde o modele bakın ancak mümkünse görüp test ederek karar verin derim, zira bu cihazlara az paralar verilmiyor. machina 3d diğerlerine oranla daha uygun.

Çift tuner,

cccam& newcam

iptv bir çok formatı destekliyor.

Wifi desekli (harici usb wifi aparatıyla)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aradaığınız özellikler çok zor şeyler değil ama cihaz desteği önemli..

Yalnız burda ben bu cihaza şu kadar para verdim ben bunu 5 yıl 10 yıl kullanıcam derseniz çok yanılırsınız. Aldğınız cihazı şu şartlarda 2 yada en fazla 3 yıl istediğiniz gibi kullanırsınız zira yeni çıkan sistemleri ve özellikler eklenemeyebilir.

Ucuz bir cihaz araıyrosanız Atlanta nın yada Sunny nin Android cihazı var fiyatıda ucuz verdiğiniz paraya üzülmezsiniz.

Yok ben daha iyi bir şey alıcam derseniz sizin bütçeye VU SOLO2 uyuyor onu tavsiye ederim.

Ama biraz daha iyisini alayım dersenız GİGABLUE HD QUAD almanızı öneririm.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri