hem arabayı ehliyet kullanmıyor diyorlar
hemde ehliyetsiz araba kullandırtmıyorlar..ehliyet için tek bir kaide var oda vatandaşın cebindeki para
hem arabayı ehliyet kullanmıyor diyorlar
hemde ehliyetsiz araba kullandırtmıyorlar..ehliyet için tek bir kaide var oda vatandaşın cebindeki para
bende2 ehliyet var onlar onu alılırlar ancak
gidişat kötü arkadaşlar. suriyelilere bakmatan bizi unutup bizden haraç alıyorlar. yazıklar olsun, bu insanlıkmı şimdi. 5-10 lira olsa hadi neyse 101 lira iş yerini kapayacan sıraya girecen kimbilir ehliyetin deyişimi kaç saat sürer işin gücün yoksa uğraş, kaldıki 101 tl' mutfağımı yaklaşık 1 hafta idare eder. çokmu para kazanıyoruz. bir çok zaman sitiftah etmeden işyerini kapatıyoruz, hani hükümet vatandaşına ne veriyor ne sunuyor. hep bizden çalıyor. yabancılara bakmak TÜRK vatandaşını soymak hoşlarına gidiyor, zihniyete bak.
LEBEN ?
2013 mali yılı bütçesi yapılırken,
-Bu kadar çok Suriyeli'nin geleceği,
-Başta ABD olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinin konuya bu denli duyarsız kalacakları,
-Bütçede bu denli büyük bir delik açılacağı,
-Kuzeyden -güneye,doğudan-batıya tüm afrikayı saran arap baharının ansızın tam da yaz ortasında birden kışa döneceği,
-Gittiler,çekiliyorlar derken birden PKK militanlarının Güneydoğu da özel kontrol birlikleri oluşturup kameralar karşısında poz verecekleri hiç mi hiç düşünülmemişti.
Şimdi en kolayından başlamak üzere,kıymetli kağıtlara ve yöneticilerimizi ilgilendirmeyen tüm tüketim mal ve hizmetlerine ZAM yaparak bütçede açılan deliğe yama yapmak istiyorlar. Yani dostlar bunun adı haraç değil,kanuni zor alımıdır.Cümle vatandaşa hayırlı olsun!Güzel bir haber daha;bu zamların arkası da gelecek!...![]()
evet sayın rseltürk arkadaşım doğru yazmışsın, henüz zam paketi gelmedi ama zam paketini hazırlamışlar heran düymeye basılabilir, siz ondan sonra zamları görün zam yemiyen hiç bir şey yok herşeye zam.....
LEBEN ?
Az önce haberlerde gördüm maliye bakanı yeni fiyat 15 tl olrak belirlediklerini söyledi.
Yani 86 tl lik bir indirim yapıldı. Peki bunlar şimdi bizle dalgamı geçiyor acaba anlamadım???![]()
Tek cümle arkadaşlar '''Yetmez ama Evet'' İnşalllah, maaşallah zamların arkası gelecek, milletimizin de yüzü gülecek...
Veremi gösterip sıtmaya razı ediyorlar milleti, önce 101 dediler şimdi 15 deyip MÜJDE diyorlar!
iyi polis kötü polis oynuyorlar. bunu yiyecek en az yüzde elli mevcut bu ülkede şimdiden alkış seslerini duyar gibi oluyorum.
Next Ye-2600 Diseqc motor 120cm sab anten inverto black ultra lnb Mutant 51 4k
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri