Teşekkur: 0
Merhaba,
Santralim 1 uydu+1 digiturk girişli 8 abone dağıtımlı kaskadlı model. Amacım hazır turksat varken ve ordan santrale giden kablolar varken evin içinde dışarıdan gözükecek şekilde yeni kablo çekmeden mevcutta turksat için santrale giden kablolardan azerspace uydusunu da santrale aktarıp odalara dağıtabilmek. Böyle bir şey mümkün mü Diseq switch ile
Santral Modeli:
Next YE 6/8 Sonlu Plus Multiswitch
Santral girişi kaç giriş mesela 9/8 yada 10/8 diye yazar
tesekkurler
arkadaşım bende azer uydusu ekledim trsat lnb aparatla ayarladım santrale kadar kablo cektim 4 lü siwic aldım 1 mt kabloyu siwicin 1 yazan yerine takın diyer ucunu satral cıkışlarından 1 rine takın azersat kablosunuda siwic 2 takın başka canak versa onlarıda 3 ve 4 taka bilirsin sonra eve giden kabloyu ricıver yazan yere takın bu kadar sonra uyduda siwic bortlarını trsat 1 azar 2 diyerleri varsa 3 ve 4 olarak bort göster bu şekilde tek kabloyla izlersin kesin sorunsuz takılırsan yaz acıklayıcı yazdıgım sanırım saygılar NOT santraldan eve giden kabloyu önce bulun yanlış kablo sökmeyin sonra siwici baglayın
merhaba arkadaslar bende lnb siparısı verdım gelince azeri uydusunu ekleyeceğim tam olarak turksat canagının sağınamı ekliyeceğim bide lnb ler birbirine yapışık olsa sorun olurmu yerim denizli merkez yardımcı olursanız sevinirim baska dikkat etmem gereken hususlar varmı ustatlar!!!
t-24 hocam yardımların için cok sağol kendi uğrasmla azeri uydusunu ekledim ve rahatca izliyorum artık ama lnb yi sola değil sağa takınca sinyaller geldi siz neden sola takın dediniz onu anlayamadımama yinede sağolasın
Rica ederim. Ben birşey yapmadım, siz kendiniz yaptınız. 😊
Çanağın arka tarafı, ön tarafı olayını karıştırmışım. Doğrusu; çanağın arkasından bakınca Türksat LNB sininin sağ, ön tarafından bakınca sol tarafında olacak şekilde olmalı şeklinde düzeltelim. 😊
Tapatalk
dediğiniz gibi yaparsam sinyal kalitesi net olur değilmi yayınlar kesik kesik olmaz umarım bazı arkadaslar idman tv şifreye girdiğinde yayının kesik kesik geldiğini soylemiştide!!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri