Arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın. hükümet yandaşları dışında hiç bir TÜRK vatandaşını düşünmüyor. hep yandaşlarına peş keş çekiyor. vatandaşıda soyup, haymatlos müslüman diye adlandırdıkları, ve ellerine geçse bizim kanımızı içebilecek bir düşmanlığa sahip olan yabancılar peşinde. Ben TÜRK olarak doğdum ve TÜRK'lüyümle iftihar ediyorum. Ama kimi insanlar bize Türk gözüyle bakmıyorlar, dil din ırk ayırımı yapıldı. işte bu bizden, bu bizden değil. bu bize gönül verenden, bu değil, bu bize yakın. bu değil. Kendilerini TÜRK vatandaşı olarak görmeyenler, zannetmesinler, bu ülke bizim değil, bu bayrak, bu vatan bizim değil, ben vatanımı bayrağımı ve ulu önder devletimizin kurucusu olan ATATÜRK'ü çok seviyorum, bana yapılan yanlışlıklar, haksızlıklar, cezalar. beni ülkemden asla asla soğutamaz, ben aslanlar gibi cezalarada haksızlarada yanlışlarada göğüs gelip yaşamaya devam edecem. saygı duyulması gereken insana saygı duyacam, saygımı hakketmeyen insanada sırtımı dönecem, ben ülkemi vatanımı bayrağımı ve bize bu ül***i bahşeden ulu önder ATATÜRK'ümüzüde sevmeye devam edeceyim. hepinizide çok seviyor, sevgi saygılarımla aliharbiye.
Yer imleri