REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: A7 Anadolu TV (TGRT Eski dizilerini yayınlıyor)Turksat Uydusunda Yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence boş kanallar türksatı çöplüğe çeviriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence boş kanallar türksatı çöplüğe çeviriyor
    Boş kanal değil bence eski tgrt dizi ve dini filmlerini yayınlıyor benim hoşuma gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanal belgesel ve yabancı filmleri yayınlamaya başladı.Sag üstte TEST yazıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yabancı film mi bir bakalım ne yayınlıyormuş görelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gergedan reklamları bu kanaldada dönmeye başladı nasıl dini bir kanal bu ya.Tamda iyi bir kanal geldi demiştim bu ömer hocada kardaşım diyerek milleti uyutmaya calısıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gergedan reklamları bu kanaldada dönmeye başladı nasıl dini bir kanal bu ya.Tamda iyi bir kanal geldi demiştim bu ömer hocada kardaşım diyerek milleti uyutmaya calısıyor
    kıl,tüy,sivilce,bitkisel ilaç,gergedan,ömer coşkun reklamlarına rastladığım bütün kanalları sildim,cihazımda 92 tane işe yarar kanal kaldı.çok ta güzel oldu.herkese tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda ip adresi ;)

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar acaba ellerinde kayıt cihazı olupta kaydeden arkadaşlar var mı? mesela bu kanalda yayınlana Kanayan Yara Bosna dizisi hiçbir yerde yok. elimde sadece 1. bölüm var. belki kaydeden varsa upload ederse çok seviniriz. teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tgrt'denin yeni kanalımı kesin bilgiye ulaşan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşuma giden tarafı eski türk filmelerini ar arda yayımlaması. işin en tatlı tarafıda sansür yok, bu sigara sansüründen o kadar nefret ediyorumki, neden sadece bizim TÜRK televizyonlarında sigara sansürü var. bence bu karar hemen iptal edilmeli. bu arada kanal favoriler arasında ekli.
    LEBEN ?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri