Bir gün Temel kahvede oturuyormuþ. Sonra aniden içeriye bir Japon girmiþ. Japon:"Var mý benle dövüþecek delikanlý?" Temel:"Ben varum",demiþ. Konuþmadan sonra, kahveden dýþarý çýkmýþlar. Temel içeri girince yüzü gözü kanlar içerisinde. Kahvedekiler þaþýrmýþ, Japon'a "Sen Temel'i nasýl dövdün?" diye hep bir aðýzdan sormaya baþlamýþlar. Japon:"Kolay oldu onu Þumi Takura hocanýn tekniðiyle bu hale getirdim" demiþ. Bu Japon yine kahveye gelmiþ "Var mý benimle dövüþecek delikanlý?" demiþ. Kahve milletinden ses yok. Oradan Temel fýrlamýþ "Ben varum" demiþ. Temel'in yine aðzý burnu bir tarafta kafasý gözü bir tarafta daðýlmýþ vaziyette içeri girmiþ. Japon bu sefer de "Onu Manasi Yokoma hocanýn tekniðiyle bu hale getirdim!"demiþ. Bu böyle 5-6 gün devam etmiþ. Bu bodur Japon yine gelmiþ "Var mý benle dövüþecek?" demiþ. Temel bu sefer çok kýzgýn! Dýþarý çýkmýþlar. Aradan yarým saat geçiyor. Japon kendini içeri zorla atmýþ. Her tarafýnda ezikler çürükler. Temel'e kahve heyeti soruyor "Nasýl dövdün bu Japon'u?"diye. Temel ise "Bunu bizim TOYOTA'NIN TAKOZUYLA DÖVDÜM" demiþ.