REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon
166 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Forumun Gece Kuşlarını Görelim Bakalım. :)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne işin var orada :49:
    Turkiyede dursam neki emeklilik desen 60 yas oldu emekli olduktan sonra 3 kurus maas ne anladim...? Ama yurt disinda calissam emeklilik sartlari turkiyeye gore daha iyi. Simdi olmassada bu 4 yil icinde yurt disina yerlesmeyi kafaya koydum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başarabilirsen "güle güle" git derim.Ama orada da emeklilik yaşı 65.Ama önemli olan, emekli oluncaya dek "Adam gibi yaşamak" ta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başarabilirsen "güle güle" git derim.Ama orada da emeklilik yaşı 65.Ama önemli olan, emekli oluncaya dek "Adam gibi yaşamak" ta.

65 yas olsun önemli değilki orada adam gibi yaşadıktan sonra +5 yılın hiç önemi yok. Ben kafaya taktım ya Hollanda olmasada İngiltere Almanya vs yerleşmeyi planlıyorum kısmet artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Emeklilik

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    65 yas olsun önemli değilki orada adam gibi yaşadıktan sonra +5 yılın hiç önemi yok. Ben kafaya taktım ya Hollanda olmasada İngiltere Almanya vs yerleşmeyi planlıyorum kısmet artık.
    Xxman Kardeşim;Yaş 60 olmuş, 65 olmuş farketmez. Mesela ben Emekli bir Kardeşinizim. Ben Askerliği dahi saydırdımki bir an önce Emekli olayım diye. Ama şimdi çok pişmanım. Benden size bir "Emekli Nasihatı" eliniz ayağınız tuttuğu müddetçe çalışın. Kovuluncaya kadar çalışın. Hani bir Ata sözü vardır "İşleyen Demir Pas Tutmaz" diye inanın insan çalışmadıkça paslanıyor. Hepinize Sağlıklı, Hayırlı Çalışmalar, Hayırlı Emeklilikler dilerim.Selamlar...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Xxman Kardeşim;Yaş 60 olmuş, 65 olmuş farketmez. Mesela ben Emekli bir Kardeşinizim. Ben Askerliği dahi saydırdımki bir an önce Emekli olayım diye. Ama şimdi çok pişmanım. Benden size bir "Emekli Nasihatı" eliniz ayağınız tuttuğu müddetçe çalışın. Kovuluncaya kadar çalışın. Hani bir Ata sözü vardır "İşleyen Demir Pas Tutmaz" diye inanın insan çalışmadıkça paslanıyor. Hepinize Sağlıklı, Hayırlı Çalışmalar, Hayırlı Emeklilikler dilerim.Selamlar...

Tavsiyen için teşekkürler abi. Bende zaten boş durmayı seven birisi değilim. Zamanında okumadık sonra askerlik vs Açık Öğretim Lisesinde okuyorum benim İlgi alanım Elekrik Elektronik. Şimdi ben Ağustos sonunda Endsri Meslek Lisesine geçiş yaptıracam oranın Elektirik Elektronik bölümünü bitirmeye çalışacam 3 yıllık bölüm orayı bitirirsem aldığım belge ile yurt dışında Elektirik mesleğimi icra etmeyi düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ohoooo kimse yokmu ya burada.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tavsiyen için teşekkürler abi. Bende zaten boş durmayı seven birisi değilim. Zamanında okumadık sonra askerlik vs Açık Öğretim Lisesinde okuyorum benim İlgi alanım Elekrik Elektronik. Şimdi ben Ağustos sonunda Endsri Meslek Lisesine geçiş yaptıracam oranın Elektirik Elektronik bölümünü bitirmeye çalışacam 3 yıllık bölüm orayı bitirirsem aldığım belge ile yurt dışında Elektirik mesleğimi icra etmeyi düşünüyorum.
    Dilerim her isteğin gerçekleşir.Allah yardımcın olsun. Selamlar..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağlığınıza dikkat edin.
    bu sıcaklar ve oruçta fazla efor kaybetmeyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercomert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dilerim her isteğin gerçekleşir.Allah yardımcın olsun. Selamlar..

ALLAH Razı olsun abi teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayili olsun abi.

Bu arada Hollandada yasayan birileri varmi forumda oraya gidip calismayi planliyorumda.
    umarım hayata dair istediklerin gerçekleşir ALLAHU TEALA hakkında hangisi hayırlı olacaksa onu nasip etsin.

Sayfa 9/17 İlkİlk 1234567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri